Снимка: Facebook
fallback

През последното десетилетие в света на модата имаше тенденция мъжете модели да стават все по-слаби, по-нежни, по-женствени или, както модерно ги описвахме, „метросексуални“. Напоследък обаче се появява нова тенденция, която отново връща естетиката на мускулестите мъже с по-сурови черти, които също изглеждат перфектно в костюми на Armani.

Красавецът Бен Далхаус е типичен пример за това. Той има светлосини очи, величествена брада и дълга руса коса, която вероятно кара мъжете от шоубизнеса да позеленеят от завист.

Бен има чертите на Исус, горещото излъчване на младия Брад Пит и свободолюбивия дух на сърфист. След като снимките му се появиха във Facebook, лицето му привлече вниманието на всички жени по света. Единственият порок на Бен е, че пуши, но го прави с класа и сексапил.

Той изглежда точно толкова стилно в костюм, както и в ежедневни облекла, а визията му е толкова впечатляваща, че едва ли има нещо, което този мъж да не може да продаде.

Интересното в случая е, че той не е известен в международен план, нито пък е професионален модел. Той по-скоро е откритие на фотографката Езра Сам, но вероятно след като снимките му се появиха онлайн, скоро той ще получи доста предложения за работа в модния бизнес.

Още от света на модата прочетете в tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Историята

преди 9 години

Дева Мария не е била еврейка и също е била синеока. В тогавашните земи на Витлеем са живеели и славяни. Исус е описан от римски историци като рус и синеок, същото твърди и жената на Пилат Понтийски.

13

!

преди 9 години

Защо ли ми прилича на Кончита?

12

Исмаил

преди 9 години

Ще Ви се ..ха ха Резултатът бе изненадващ. Исус далеч не прилича на онзи образ, даван му от европейските художници. Не е бил висок, не е бил кльощав, не е бил с светлокож, нито рус. И най-вече не е носел косата си дълга. Тъй като до 30-ата си година е работел като дърводелец, то той е бил мускулест и загорял от слънцето. Мъжете по онова време са били високи средно 1,55 м, а сънародниците му са били силно *** и тъмнокоси.

fallback