Берен Саат. Снимка: Facebook
fallback

Турската кино и телевизионна звезда Берен Саат и певецът Кенан Догулу ще се оженят на 27 юли в Лос Анджелис, пишат турски сайтове.

Сватбената церемония ще се състои в тесен кръг, в присъствието на близките на младоженците. Официалното подписване вероятно ще се извърши в турското консулство в Лос Анджелис.

За техните близки и приятели, които няма да присъстват на бракосъчетанието, Берен и Кенан ще устроят през август грандиозно сватбено парти на родна земя.

Пак според медиите сватбеното парти на семейната вече двойка ще се състои на остров Бююкада от Принцовите острови в живописния хотелски комплекс Ая Никола /Свети Никола/ на брега на Мраморно море.

Очаква се да присъстват над 500 души.

Кенан Догулу притежава къща в Лос Анджелис. Берен и Кенан прекараха миналото лято в Америка.

Берен Саат е известна у нас с ролите си на Бихтер от сериала "Забраненият плод", на Фатмагюл от "Пепел от рози" и Зилян от "Щастливи заедно".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

ПАК ПИТАМ

преди 9 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ БЕЛИ ХОРА

32

до 38

преди 9 години

Не казах "сравнявай България със сходни държави", ние си знаем, че не можем да се мерим с тях, сравни любимата си Турция, вместо да ме заобикаляш, щото е проява на лош вкус и комплекси да сравняваш възможностите на България и Турция. Знам, че ти е по-лесно да сравняваш по-големия с по-малкия за да изтъкнеш колко е по-голям, ама пробвай да сравниш Турция с някой от нейния калибър и тогава се изказвай.

31

Анонимен

преди 9 години

Тази прилича на българка сигурно е от потурчил се български род или бяла робиня

fallback