33

ПАК ПИТАМ

преди 10 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ БЕЛИ ХОРА

32

до 38

преди 10 години

Не казах "сравнявай България със сходни държави", ние си знаем, че не можем да се мерим с тях, сравни любимата си Турция, вместо да ме заобикаляш, щото е проява на лош вкус и комплекси да сравняваш възможностите на България и Турция. Знам, че ти е по-лесно да сравняваш по-големия с по-малкия за да изтъкнеш колко е по-голям, ама пробвай да сравниш Турция с някой от нейния калибър и тогава се изказвай.

31

Анонимен

преди 10 години

Тази прилича на българка сигурно е от потурчил се български род или бяла робиня

30

Анонимен

преди 10 години

На Беренчето с кеф да й го набия, там, отзад, където кадъните най обичат...

29

do 33

преди 10 години

Е, прав си. Тогава България трябва да я сравняваме с Австрия, Швейцария, Дания, Холандия, Норвегия, Финландия, Белгия, Португалия. Пропуснах ли някоя държава с размер и население като България. А да Естония, Латвия, Литва. Последните три са с електронни правителства и са на светлинни години от България. Дай по-добре да се сравняваме с турците, че има за какво да се хванем, какво ще кажеш. А са и ни съседи. Съседите има винаги за какво да се чепкат.

28

Помак

преди 10 години

Да добавя:Свадата струва 7 милиона долара.И тази звездичка ще играе главната роля в новия турски сериял "Кьосем".Отново ще гледаме филм за величието на Османската империя.

27

Tina

преди 10 години

До Анонимка 28: "По *** от българина несъм срещал абе простаци,хората самостоятелно вижте до къде стигнаха вижтеим икономиката пътиштата,а вие дупедавци със помошта на чуждите пак сте нула:-)"Каза Фаворитката-Хюрем на Великобритания-САЩ...

26

Анонимен

преди 10 години

до феновете на турските сериалиМомчета и момичета, научете се да приемате критика, хората оценяват продукцията по качеството, а не по произхода. Когато някой ви каже, че мнозинството от сериалите по българските телевизии са слаби, ако ще и милиони да са наливани в тях, пак си остават слаби.

25

Анонимен

преди 10 години

Колеги неси хабете времето със зависливи дупедаци вчера русия днес нато утре тройка:-)

24

Анонимен

преди 10 години

Най са ми смешни туркофилските комплексари, които винаги взимат България за база за сравнение, за да покажат колко е "велика" Турция. Подобна комплексарщина има само в една друга държава САЩ, която се прави на велика само пред по-малки държави от тяхната. Сравнявайте си Турцията с държави с нейния размер и калибър да ви видя.

23

do 11

преди 10 години

Защото са ЕВТИНИ и бабите ги гледат в несвяс! Защо БТВ не купи новите серии на Двама мъже и половина или на Breaking Bad или друг хитов сериал на Запад? Защото са мизерници и разчитат на евината стока. Каквато е всяка стока в България. Едно време гледахме южноамерикански сериали с по 3000 серии, сега турските са по-актуални, понеже Турция ни е съседка, а и голяма част от българското население е турско!

22

Анонимен

преди 10 години

Не говорете лошо за турските сериали, че изнервяте анадолските поклонници, еничарите и ориенталците, които се пишат българи. Казвайте им, че това са най-невероятните сериали създавани някога, че идеята в тях е уникална, актьорската игра е на космическо ниво, а актьорите- познати в цял свят, титани заслужаващи Оскар, а сюжета- невиждан досега. Те това искат да чуят, а не истината- че са поредните редки бози по телевизията.

21

Анонимен

преди 10 години

По *** от българина несъм срещал абе простаци,хората самостоятелно вижте до къде стигнаха вижтеим икономиката пътиштата,а вие дупедавци със помошта на чуждите пак сте нула:-)

20

Анонимен

преди 10 години

Mashala mashala mashala.....

19

ази

преди 10 години

До колко актьорите са звезди, не днам, но за даден филм се съди по доходността им. Доходни за страната и за участниците във филма. За съжаление нашите не се купуват и ценят никъде, така ,че ....правете си извода.

18

radostin

преди 10 години

До галактикаtova e istinata

17

Анонимен

преди 10 години

Turskite seriali prevzeha bg. tv! I zaradi tova narodat se vliqe i glasuva masovo za BSP i DPS!

16

Анонимен

преди 10 години

Моят телевизор изгоря след като жената включи на някакъв сериал.

15

Анонимен

преди 10 години

tia serii vyobshte ne gi pokazvat v turzia.

14

Емигрант

преди 10 години

До TinaЩом не се дава в Сащ значи е зле положението.