Принц Хари в Чили Снимка: БТА
fallback

Британският принц Хари по време на посещението си в чилийския гр. Валпарайсо е поправил телевизора на местно семейство, което е искало да гледа мача на националите на страната с отбора на Бразилия на Мондиал 2014, съобщи в."Телеграф".

Принцът пристигна в Чили, за да проследи как вървят възстановителните работи на селището Ел Вергел. През април горски пожари разрушиха голяма част от постройките му.

Благотворителната фондация Techo помага на местните хора да си построят нови домове.

Влизайки в къща, в която живеят 50-годишният Коке Перес и децата му, принц Хари видял, че телевизорът им не работи както трябва. "Той го погледна и започна да се занимава с кабелите", разказва стопанката на къщата. "Успя да го поправи и ние можахме да гледаме мача между Чили и Бразилия. Сега ще казвам на всички, че принц Хари е личният ми телевизионен техник", похвалила се чилийката.

В осминафиналния мач на световното първенство по футбол Бразилия - Чили бразилците победиха с 3:2 след изпълнение на дузпи.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Алекс

преди 9 години

ПР-а си е важен за краските особи. :)Аз по-принцип съм против еднолично управление, ама в 21 век какво плюете по кралската каста не мога да разбера. Все едно да си имаш разкошен полилей и да го плюеш, изпълнява декоративна функция, не му пука, а всичко пада обратно върху тебе.Все пак двамата английски принцове са ми симпатични (да не говорим за Кейт :) ), дано баба им да пропусне кухия им баща за наследник.

14

До Анонимен 15

преди 9 години

Точно така е! Изотдолу се провикна и някакъв псевдопатриот да гони хората, които се възхищават от добротата и сърдечността. Значи всеки, който е бил в чужбина и са му харесали хората там, да се махал от България, за да останат само *** като тоя уж Българин 14. И в Малта са грозновати, но много дружелюбни. Наскоро някаква оплю и природата там, че било камъни и вода - все едно проста бабичка е диктувала есето. По-важни са хората, как се отнасят помежду си.

13

Анонимен

преди 9 години

Abe levaci kak edin ne napisa neshto xubavo kompleksari dolni Pfui Prost narod za tova ste obrecheni cql jivot na gibel !!!!!Az

fallback