15

Алекс

преди 9 години

ПР-а си е важен за краските особи. :)Аз по-принцип съм против еднолично управление, ама в 21 век какво плюете по кралската каста не мога да разбера. Все едно да си имаш разкошен полилей и да го плюеш, изпълнява декоративна функция, не му пука, а всичко пада обратно върху тебе.Все пак двамата английски принцове са ми симпатични (да не говорим за Кейт :) ), дано баба им да пропусне кухия им баща за наследник.

14

До Анонимен 15

преди 9 години

Точно така е! Изотдолу се провикна и някакъв псевдопатриот да гони хората, които се възхищават от добротата и сърдечността. Значи всеки, който е бил в чужбина и са му харесали хората там, да се махал от България, за да останат само *** като тоя уж Българин 14. И в Малта са грозновати, но много дружелюбни. Наскоро някаква оплю и природата там, че било камъни и вода - все едно проста бабичка е диктувала есето. По-важни са хората, как се отнасят помежду си.

13

Анонимен

преди 9 години

Abe levaci kak edin ne napisa neshto xubavo kompleksari dolni Pfui Prost narod za tova ste obrecheni cql jivot na gibel !!!!!Az

12

Българин до 10

преди 9 години

До Бг имбицилиНякой да те е спрял да отиваш към Чили. Не нали? Като толкова се палиш по Чили и мразиш родната си България си заминавай у Чили. Никой не те е карал да оставаш. Ти си просто поредния смотан глобалист. Като сме *** ние Българите, защо не ни оставиш сами да се оправяме, жалък предател на българското. Бил си в Чили - ами тогава си остани там. На България не и трябват плазмодии като теб. Ходи си при "невероятните" хора от Чили. Пък дали сме *** - не ти решаваш.

11

Анонимен

преди 9 години

Малей-й...И тоя говори с делфини и не ходи по нужда.

10

Анонимен

преди 9 години

Малйййййййййййййй....нувинъ....

9

Бг имбицили

преди 9 години

Бил съм в Чили, хората са невероятни, изглеждат малко криви и грозновати, но за сметка на това са сърдечни и дружелюбни. Предпочитам на 100% срещата с тях, отколкото с наглите хитреци които останаха да се зомбират в нашата мила родина, освен да хейтърстват и да злобеят, не могат нищо креативно да сътворят.

8

принцът Българин

преди 9 години

А па на мене жената ми направи прижоли и кифтета за обед и после ме покани в спалнатя за десерт.

7

...

преди 9 години

Хахахахаахах... Направо нямам думи, що за простотии ни поднасят за новини. Мале мале....

6

Анонимен

преди 9 години

"... девойката, която ми постла леглото" - голям дявол си ти, бе, коментатор 2. Четеш британската поезия по особен начин :)

5

r

преди 9 години

е са викам крана и почвам да го местим

4

jan

преди 9 години

Развързал е възела на кабела. Браво - интелигентен аристократ!

3

ЦИФРОВИЗАЦИЯ

преди 9 години

еее не са научихте веее МЛАДЕЖ КАК ДА ГИ СВАРЖА ВЕЕЕ КАБЕЛА ОТ ЕДНАТА СТРАНА КАБЕЛА НА ДЕКОДЕРА ОТ ДРУГАТА ТОВЕ Е

2

ДАНС УИТ МИ КЕЙТ

преди 9 години

пак херцогиня КЕЙТ МИДАЛТАН ми оправи леглото

1

Momo

преди 9 години

"Той го погледна и започна да се занимава с кабелите"...Голям ремонт е направил... Оправил им е буксата на антената. :D