fallback

Виктория Маурете. Снимка: Facebook
Назанин Бониади. Снимка: Reuters

Общо гласували: 1054
Виктория Маурете
29%
Назанин Бониади
71%

Един от големите фаворити за титлата от световното първенство – отборът на Аржентина, излиза тази вечер за своя втори мач от груповата фаза на турнира. Съперник на Лео Меси и компания ще бъде коравия отбор на Иран, който не се даде на Нигерия в първия си мач и завърши 0:0.

При победа "гаучосите" почти със сигурност ще си осигурят участие на 1/8 финалите още преди последния мач. Любопитно е, че двете страни са се срещали само един път в официален мач, който е завършил наравно.

По традиция преди мача тази вечер ви даваме възможност да изберете коя от двете държави ще спечели на нежния фронт. За целта сме избрали 2 красиви актриси. И така – Виктория Маурете или Назанин Бониади? Изборът е ваш!

Виктория Маурете – аржентинската актриса, певица и композиторка. Родена на 30 юли 1982 година. Освен в редица филми и сериали в своята страна, тя добива широка известност и като рок изпълнител. Мнозина сравняват стила й с този на Аланис Морисет.

Назанин Бониади – иранската актриса, която е израснала в Лондон и в момента живее в САЩ. Родена на 22 май 1980 година. Известна е с участието си във филмите “Iron man” и „The Next Three Days”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Нерон

преди 9 години

И двете ще ги завъртя на чевермето

21

Бай Лазо

преди 9 години

Иранката е много по-класна мома бих казал аз. Но щом е израснала в Лондон значи иранка ама друг път. Сигурно като обърне два ДжейДиЕндКоук си показва гърдите в пъба..както останалите бритишки.

20

Анонимен

преди 9 години

брато, Виктория, мани другата.

fallback