22

Нерон

преди 10 години

И двете ще ги завъртя на чевермето

21

Бай Лазо

преди 10 години

Иранката е много по-класна мома бих казал аз. Но щом е израснала в Лондон значи иранка ама друг път. Сигурно като обърне два ДжейДиЕндКоук си показва гърдите в пъба..както останалите бритишки.

20

Анонимен

преди 10 години

брато, Виктория, мани другата.

19

тцЪ

преди 10 години

до УЖАС Пич, ти правиш ли разлика между араби (семити) и перси (арийци)? Като те гледам, май не. Набийте си в *** глави, в Иран НЯМА араби!

18

Анонимен

преди 10 години

..със черно фередже... оле! Ей футболистите им и те ако сложат бурки, могат жени да играят в отбора.. незабелязано. Ей на това му се еманципация, разбираш..

17

Анонимен

преди 10 години

до дседсаКато познаваш много иранки, дай насам една зеленоока, слабичка и по- заможна! Ако пък е християнка, йудеика или зороастрийка- още по- добре, в краен случай и мюсюлманка, ама само в краен случай.

16

Ходил в Техеран

преди 10 години

До До *** с буркитеПии си хапчетата и си гледай дискавари ченъл и не дрънкай глупости!

15

Гласувам за Виктория

преди 10 години

Смущава ме принадлежността на Назанин Бониади със сциентоложката религия.Прочетете някоя от статиите за нея и тази общност, има ги в нета.Освен това, тя е с британско поданство, ирански е коренът й.Напишете в Гугъл името и на едната, и на другата, вижте повече техни снимки, прочетете биографичните им материали и тогава гласувайте.Иначе, всеки си има вкус, няма да давам акъл на никого.Но си мисля, че днес в рубриката "Красавици като за световно" гласуват предимно хора, свързани с Близкия Изток

14

Woof!

преди 10 години

Iran went from banning hijab in 1936 to making it compulsory in 1979. The tradition of veiling hair in Iranian culture has ancient pre-Islamic origins.en.wikipedia.org/wiki/Hijab#Governmental_enforcement_and_bans

13

До дебила с бурките

преди 10 години

Синковец, Иран е люлката на цивилизацията мойто момче, и там жените не ходят с бурки. За съжаление по-скоро в близките години нинджи с бурки ще можеш да видиш в района Сердика-Лъвов Мост, отколкото в Иран.

12

Анонимен

преди 10 години

Гласувах за аржентинката понеже имам слабост към сини очи, но и иранката е хубава- всеки си има вкусове. :)

11

istinata

преди 10 години

7 ne se izkazvai za futbol publichno poveche :) irankite sa n1

10

dsdsa

преди 10 години

Персийките са с доста по-светско поведение от много елементи в България....престанете да говорите за бурки, че се излагате....Аз лично познавам поне 15 персийки и нито една не носи бурка или пък каквото и да било, което да я отличи от европейска жена....и всичките са много хубави!!!

9

ТHE Патриот

преди 10 години

Иранките са супер яки пички,голям фен съм им!

8

Анонимен

преди 10 години

do UJAS -Ei mom4e mlado , irancite ne sa ARABI.Ne burkai Iran s Irak.

7

до анонимен N3

преди 10 години

В Иран дамите ходят без бурки. По-вероятно е такива да видиш в Лондон или Париж.

6

Бързата ръка

преди 10 години

Виктория, покажи на тея хора ...

5

Анонимен

преди 10 години

Много слабо представяне на европейските отбори. Засега само Холандия и Франция ще прескочат групите. Белгия и Германия имат добри шансове, но Англия и Испания изпадат, на ръба са да оцелеят Италия, Русия, Португалия, Швейцатия, Гърция, Хървация и Босна. Англия, Испания, Гърция и Португалия даже са последни в групите.

4

Др Шик

преди 10 години

До Анонименпии си хапчетата, психандро!

3

Анонимен

преди 10 години

Щом я няма комшийката Петя, няма щастие! Иначе глас за аржентинката.