fallback

Черил Туиди. Снимка: Reuters
Федерика Фонтана. Снимка: Facebook

Общо гласували: 792
Черил Туиди
48%
Федерика Фонтана
52%

След като Холандия "отмъсти" на Испания за финала от Мондиал 2010 в петък вечер, тази нощ е време за ново голямо европейско дерби. Този път един срещу друг се изправят Англия и Италия – може би двете страни с най-много фенове у нас.

И преди Джерард, Руни, Пирло и Балотели да излязат на терена тази нощ от 1 часа българско време, е време да "сблъскаме" в рубриката "Красавици като за световно" две истински хубавици – певицата Черил Туиди и телевизионната водеща Федерика Фонтана. Коя от двете е по-красива, преценете сами.

Черил Туиди  - певицата, която е бивша съпруга на защитника на Англия Ашли Коул, е родена на 30 юни 1984 година в Нюкасъл. Освен с гласа си Черил омайва и с красотата си. Тя е била на корицата на редица модни списания, между които "British Vogue", "Elle" и "Harper's Bazaar". Освен това Черил е и лице и на козметичната компания "L'Oréal".

Федерика Фонтана – телевизионната водеща, по която въздиша цяла Италия. Родена е на 30 април 1977 година в Монца. За щастие на мъжката част от населението, изявите на Федерика съвсем не се ограничават само със спортната журналистика. Красавицата не спира да позира за различни списания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 9 години

АБЕ ЗА ЕДНО КАЧВАНЕ НА КОНЯ ВЪРВЯТ. АМА ЗА ПОВЕЧЕ НЕСТАВАТ.

14

дърт козел

преди 9 години

абе какви са тия пенсионерки,дайте нещо младо, а не някакви баби на 60г.

13

Анонимен

преди 9 години

Как да гласувам за една от двете, като и двете са супер сладуранки!?

fallback