fallback

Общ преглед

Артистът Сузане Хайнц е прекарала последните 14 години от живота си със семейството си, което е съставено от...манекени. Проектът бил провокиран от постоянните въпроси на майка си кога ще се омъжи.

Една вечер, разхождайки се, Сузане видяла магазин в ликвидация, който продавал и манекените си. Тогава тя решила да си купи семейство.

С проекта си артистката иска да напомни на хората, че семейството от американската мечта не е единственият възможен сценарий за живота на хората. Тя твърди, че никой не е длъжен да живее според общоприетите разбирания в обществото и да бъде сравняван с другите.

Всички фотографии от проекта може да видите в сайта на Сузане Хайнц.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

аva

преди 10 години

съгласна съм с номер 6, не се ли замислихте, че може би не е сама по свое желание, а просто не е срещнала някои с когото да прекара живота си. Да намериш половинката си не е толкова лесно, а хората са груби и те сочат с пръст, сякаш си *** щом си сам.Има и изразз "по-добре сам отколкото зле придружен", тази жена явно е избрала да не бъде с някои ***..защото ги има. Да намериш стойностен човек , с когото да се разбирате и уважавате и ужасноооо трудно и направо си е жив късмет :)

34

Анонимен

преди 10 години

Нямаме право да съдим. А и замислете се, че понякога е по-добре да си сам, отколкото нещастен. Помислете си само за хората жертва на домашно насилие и как продължават да живеят с насилника, защото "какво щели да кажат хората" ако се разведат. Така, че нещата не само черни и само бели и ако тази жена е щастлив с манекените си, защо не? Всеки е в правото си да изживее живота си така както му харесва, а не да живее заради хорското мнение.

33

Анонимен

преди 10 години

Няма такава кукувица... Такива трябва да ги затварят на 4ти км. докато са още малки, че после незнаеш какъв тип шизофрения ще им избие...

fallback