35

аva

преди 10 години

съгласна съм с номер 6, не се ли замислихте, че може би не е сама по свое желание, а просто не е срещнала някои с когото да прекара живота си. Да намериш половинката си не е толкова лесно, а хората са груби и те сочат с пръст, сякаш си *** щом си сам.Има и изразз "по-добре сам отколкото зле придружен", тази жена явно е избрала да не бъде с някои ***..защото ги има. Да намериш стойностен човек , с когото да се разбирате и уважавате и ужасноооо трудно и направо си е жив късмет :)

34

Анонимен

преди 10 години

Нямаме право да съдим. А и замислете се, че понякога е по-добре да си сам, отколкото нещастен. Помислете си само за хората жертва на домашно насилие и как продължават да живеят с насилника, защото "какво щели да кажат хората" ако се разведат. Така, че нещата не само черни и само бели и ако тази жена е щастлив с манекените си, защо не? Всеки е в правото си да изживее живота си така както му харесва, а не да живее заради хорското мнение.

33

Анонимен

преди 10 години

Няма такава кукувица... Такива трябва да ги затварят на 4ти км. докато са още малки, че после незнаеш какъв тип шизофрения ще им избие...

32

Анонимен

преди 10 години

ку ку кук ук ук укукук кукук ку

31

анонимна

преди 10 години

Идеята е добра - Че това е натрапваният шаблон от рекламите за семейство!!!!!само че е прекалила, месец-два стигат

30

anonimen

преди 10 години

До Борислав-Ерген 38г ti si samojiv i nesposoben da kontaktuva6 s normlani hora sigurno si i razvraten

29

Сузане Хайнц

преди 10 години

Звездите ми го говорят.

28

Анонимен

преди 10 години

Ако през 1990 година 12.4% от новородените в България са били извънбрачни (в EU - 17,4%), то през 2010 извънбрачните раждания са вече 54.1%, през 2011 г. 56,1%, през 2012 г. 57,4% (според Националния статистически институт), с което България стои на първо място в Европа по извънбрачни раждания.

27

Анонимен

преди 10 години

"семейството от американската мечта не е единственият възможен сценарий за живота на хората"-Въодушевени от духа на времето, под девиза "Без пари и мама на тате не дава",българките загубват интерес към семейството. Пазарната икономика предлага толкова много лъскави стоки, които с една мъжка заплата не е възможно да се купят. Само постоянната смяна на мъже се оказва ефективен способ за сдобиване с вносните стоки.

26

Анонимен

преди 10 години

Наистина много тъжни снимки... Напомнят ми филма ''Аз съм легенда'' в който Уил Смит играе последния останал човек на Земята и нарежда манекени във видеотеката, от където си взима филми и им говореше всеки път.

25

9

преди 10 години

До АнонименАстрологията

24

Анонимен

преди 10 години

Интересно ми е, как си християнин и вярваш в зодии, след като християнството отрича астрономията. (както и всеки мислещ човек)

23

9

преди 10 години

До aasdНе винаги е най-лошото нещо самотата,зависи от какво си избягал.

22

Минувач

преди 10 години

Ама че злощастно и заблудено същество, целият му живот да имитира истинските преживявания и емоции на нормалните хора...

21

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Благодаря за топлите думи но аз съм Християнин и не е редно да скачам откъдето и да е.Относно думата-саможивец-тя не е вярна защото съм зодия Близнаци.Да цъкнем на google и да прочетем за този знак-Супер Умни-Аналитични-Комуникативни-Душата на Компанията...е след тази Фактология неразбирам защо ЛЪЖЕШ СЕГА?Ще се извиниш ли в ефир питам реторично?Относно асцендента ми Дева той сега ме прави стойностен-зрял с опит и чар Мъж който неиска чуждото но пази своето като принципи и себестойност!ОК?

20

9

преди 10 години

До Борислав-Ерген 38г90% от Близнаците,които познавам живеят като теб,това при вас е нормално.Аз съм Везни и при нас наблюдавам същото.

19

Анонимен

преди 10 години

За какви общоприети правила става дума.Та това си е патологичен случай.Всеки сам определя как да живее,но живот с пластмасови кукли звучи доста страховито.Сюжет взет от романите на Стивън Кинг

18

Анонимен

преди 10 години

Ами в много случаи това представлява семейния живот-с манекени, но живи. Често в него хората са много по-самотни, но в България оцеляването сам е прекалено трудно икономически, затова хората често се женят за когото и да е. На запад живота сам е възможен, затова и по-често хората са сами.Това дали си сам или с когото и да е не променя самотата от факта, че нямаш сродна душа.

17

BG

преди 10 години

Господин Ерген, още не си свободен, за да си напълно свободен скочи от 8 етаж, само в смърта ще се чувстваш свободен саможив мъртвец

16

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Любимите ми шаблони като изказ са цитирам-На стари години няма с кой една дума да си кажеш....ох много се стреснах,че нали като има някой на главата ми с дъднене -инат и ред женска цикличност ме изморяват а не обратното.След като съм си наредил пъзела като заплата-къща(мой дом)-кола защо ми е някой който не слуша(Мен като УМЕН-ЛИДЕР)и ме натоварва с неорентирани движения в единствения ми живот?!На младини толкова съм живял с компанни че сега ми е супер да не ме натоварва никой и да съм СВОБОДЕН!