Золтан Пап по време на гостуването си у нас. Снимка: Symphonics Concerts

Билетите за уникалния спектакъл на Lord of the Dance в зала Арена Армеец на 15 март са на привършване, съобщиха организаторите на шоуто от Symphonics Concerts.

Танцьорите на великия Майкъл Флетли се завръщат в България, за да покажат пред феновете си невиждани до момента сценография, декори, костюми, визуални ефекти и спиращи дъха магически танци. Малко след представлението в София спектакълът ще бъде свален от афиша, а трупата ще започне работа по нов проект.

Малкото останали билети за представлението са на цени от 35 и 50 лева и все още могат да бъдат намерени в мрежата на www.eventim.bg, но организаторите очакват, че ще бъдат продадени в следващите няколко дни.

Междувременно в София пристигна солистът на Lord of the Dance Золтан Пап, който изпълнява ролята на Dark Lord (Господаря на мрака) в спектакъла. Виртуозният солист, който през март ще гостува на българска сцена, се срещна с фенове, раздаде автографи и разказа интересни случки от работата си под прожекторите и живота зад кулисите на спектакъла.

Золтан Пап е унгарец, но от години е пълнокръвна част от шоуто Lord of the Dance. През 2005 г. Золтан получава привилегията да танцува в Celtic Tiger редом със своя идол. Две години по-късно вече е в Lord of the Dance, където танцува и до днес. В шоуто работи и неговата приятелка Андреа Крен, която изпълнява ролята на Little Spirit (Малкият дух).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase