fallback

Общ преглед

Пентагонът пусна уникални снимки, правени през изминалата година, които показват, че военното обучение не е шега.

За да бъдеш част от елитната американска армия, минаваш през лагери, които са сравнявани с ад. Бъдещите войници са подлагани на различни степени на физически и психически стрес в рамките на 12 седмици. Слабите отпадат, а тези, които преминават, осъзнават какво да очакват от военната служба.

Този лагер обаче е само началото, нещо като загрявка. Въпреки това над 40% от кандидатите отпадат още в първите седмици. Програмите за обучение са предназначени да "заличат" всякакво цивилно отношение и има за цел да превърне кандидатите в лоялни и дисциплинирани войници, част от въоръжените сили на САЩ.

Вижте най-добрите снимки от 2013 година, пуснати от Министерството на отбраната на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

147

до 169

преди 10 години

хамерикуния имала еди каква си финансова мощ и дрън, дрън, НА ТЕБЕ ИЗВЕСТНО ЛИ ТИ Е ЧЕ САМО В ВИЕТНАМ СА ХВЪРЛИЛИ 4ПЪТИ ПОВЕЧЕ БОМБИ ОТКОЛКОТО Е ХВЪРЛЯНО ПРЗ 2 СВЕТОВНА, И КАКВО СТАНА , *** СЕ И ЗАЩО, ЗАЩОТО ВИЕТНАМЦИТЕ ИМ ДУПЧЕХА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ С ЗАОСТРЕНИ БАМБУКОВИ ПРЪЧИЦИ, И КЪДЕ СА ПОСТИГНАЛИ ОБЕДИТЕЛНА ПОБЕДА НА ПО СЕРИОЗЕН ПРОТИВНИК , НИКЪДЕ СЕГА И В АФГАНИСТАН СИ ПЛАЩАТ НА ТАЛИБАНИТЕ ДА МОГАТ БЕЗПРИПЯТСТВЕНО КАМИОНИТЕ ИМ ДА ДОСТИГАТ КАБУЛ, ОСТАНАЛАТА ЧАСТ Е ПОД КОНТРОЛ НА БРАДАТИТЕ..

146

do 170

преди 10 години

Свери си инфото, от американец съм чувал да ми разказва как 2 иракски БМП-та заличават американски танков батальон, забравил да повика помощ от въздуха, гола вода са на бойното поле, ако нямат 100кратно преимущество не си показват носа от казармата, но даже и тогава нямат гаранция за успех, защото са наемници-окупатори!

145

Анонимен

преди 10 години

Това с кобрата ми хареса!

fallback