147

до 169

преди 10 години

хамерикуния имала еди каква си финансова мощ и дрън, дрън, НА ТЕБЕ ИЗВЕСТНО ЛИ ТИ Е ЧЕ САМО В ВИЕТНАМ СА ХВЪРЛИЛИ 4ПЪТИ ПОВЕЧЕ БОМБИ ОТКОЛКОТО Е ХВЪРЛЯНО ПРЗ 2 СВЕТОВНА, И КАКВО СТАНА , *** СЕ И ЗАЩО, ЗАЩОТО ВИЕТНАМЦИТЕ ИМ ДУПЧЕХА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ С ЗАОСТРЕНИ БАМБУКОВИ ПРЪЧИЦИ, И КЪДЕ СА ПОСТИГНАЛИ ОБЕДИТЕЛНА ПОБЕДА НА ПО СЕРИОЗЕН ПРОТИВНИК , НИКЪДЕ СЕГА И В АФГАНИСТАН СИ ПЛАЩАТ НА ТАЛИБАНИТЕ ДА МОГАТ БЕЗПРИПЯТСТВЕНО КАМИОНИТЕ ИМ ДА ДОСТИГАТ КАБУЛ, ОСТАНАЛАТА ЧАСТ Е ПОД КОНТРОЛ НА БРАДАТИТЕ..

146

do 170

преди 10 години

Свери си инфото, от американец съм чувал да ми разказва как 2 иракски БМП-та заличават американски танков батальон, забравил да повика помощ от въздуха, гола вода са на бойното поле, ако нямат 100кратно преимущество не си показват носа от казармата, но даже и тогава нямат гаранция за успех, защото са наемници-окупатори!

145

Анонимен

преди 10 години

Това с кобрата ми хареса!

144

Анонимен

преди 10 години

Може да са се на*ирали, ама никой не завижда на на*раните от тях...

143

Българин

преди 10 години

Навсякъде където отидоха тия некадърници навсякъде се *раха . . . ( Ирак, Афганистан, Сомалия ) и тази новина е *** пропаганда, на снимка номер 7 ТОВА ХАМЕРИКАНЦИ ЛИ СА цццццццццц да се кланят на убийци - наемни при това, руснака *** ще ги свари ...

142

Анонимен

преди 10 години

Където и да е минала тази велика армия от супермени, навсякъде се е наси*ала до ушите- Виетнам, Ирак, Афганистан...

141

гей

преди 10 години

Мечтата ми е да съм тюлен в САЩ!

140

Анонимен

преди 10 години

Най-трудно е обучението на елитните части - тюлените в САЩ, спецназ в Русия, SAS в Англия, GSG-9 в Германия, Куника в Япония и така нататък. Всички спецчасти по света, без значение дали са от Азербайджан, Китай, или Франция получават много добро, на моменти брутално обучение. Няма страна със слаби или необучени спецчасти, а това на снимките е част от обучението на стандартната армия и морската пехота - нищо особено.

139

ник

преди 10 години

до170 Ако руснаците действаха в Грузия както американците в Ирак сега щеше да питаш къде е Грузия!На американците номера е да избиват цивилни с ракети (уж случайно) за да спечелят накоя война!Примери-в Югославия няколко колони бежанци в които имаше трактори,цивилен влак,мостовете на които имаше цивилни,сватбари,в Ирак заблудени ракети на пазара в Багдад 5000 убити!Хирошима?

138

mishuga

преди 10 години

абе ква е тая пропаганда за сащ, не разбирам! какво му пука на обикновения човек не-американец, за тия неща?!

137

pamet

преди 10 години

Ирак имаше 4-тата по големина,въоръжена уж модерна руска техника и обучена от уж най-великите руски специалисти и съветници.Какво стана за един месец видяхме всички.Колкото до Афганистан видяхме как се изнасят като бити мужици.Дори една Грузия,без собствена авиация .за два дни им свали 2 самолета и им плени един генерал.Статистиката не е много радостна

136

Анонимен

преди 10 години

Aбе дудуци руски, Aмерикa си имa държaвен бюджет, те си плaщaт зa нaй- могъщaтa военнa мaшинa! БВП нa СAЩ е нaд 16 трилионa- нaй- голямaтa икономикa, всъщност и нa ЕС е около тaзи цифрa, дори мaлко отгоре! Китaйския БВП е 6 трилионa, руския, a познaйте колко е? хa, хa, хa сaмо с износ нa ресурси не стaвa, трябвa и aкъл! Инaче злобейте *** нa москвa, Пентaгонa ежегодно рaзполaгa с един трилион долaрa, върхови технологии, нaй- силния оръжеен комплекс в светa! Злобейтеееее!

135

187

преди 10 години

смърт за тия ***! колко е годишния бюджет на пентагона? трилиони? с толкова пари дали не може да се решат проблемите на държавите които щатите нападат?

134

JustTom

преди 10 години

На снимка 7, много ясно се вижда, че това не са Хамерискански войници... Айде малко по-сериозно с измислените нови, а?

133

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 163 Армията им е била най-добрата в света? Къде се е доказало бе? В полу-средновековен Афганистан и Ирак ли? В Сомалия? Защо не нападнаха Иран,като толкова много се точиха по едно време? Защо бе? Единственото в което е по-по-най е технологията,ама не може да лежат само на една технология.

132

оаяжао

преди 10 години

да ги пратят в нащо село Коиловци. Ако там оцелеят от наще селяни с дъските, ще стане нещо от тия женчовци. Наще в коиловци не само бият но сетне и препикават битото

131

pamet

преди 10 години

До До 149няма нужда да разрешават в руската армия да служат хомо.Тя цялата армия е от такива

130

Анонимен

преди 10 години

Армията им е най-добрата. Факт. Лошото е, че цял свят "плащат" за нея. Иначе аз в казармата съм държал повече метла отколкото пушка, въпреки че бях в елитната Горнобанска бригада. Откраднаха ми най-хубавите години от живота ш.баните фуражки.

129

Анонимен

преди 10 години

159 Аргументирай се.

128

nikonik

преди 10 години

Стига сте ги хвалили тези американци. те са номер едно в правенето на реклама. Когато и един от тия може да издържи 10 секунди прав след кило домашна ракия (45 градуса минимум) тогава да имат претенции, а да то тогава може да си ,,играят на мъже,, .....