Снимка: Симфоникс Консъртс

Магическото и превърнало се в легендарно шоу на Майкъл Флетли Lord of the Dance върви към своя финал. Последният спектакъл ще бъде на 15 март следващата година пред българска публика в зала Арена Армеец.
 
Lord of the Dance се завръщат в България с последния си спектакъл, включващ невиждана до този момент сценография, декори, костюми и визуални ефекти, заявиха организаторите от Симфоникс Консъртс.

"Възможността да представим за последен път магическото шоу на Майкъл Флетли и неговите танцьори, е шанс, който не трябва да се пропусне. Фактът, че екипът на Lord of the Dance e избрал София за своя финален спектакъл ще сбъдне мечтата на хиляди фенове да видят на живо това грандиозно шоу преди свалянето му от афиша и да запазят наповторимия спомен завинаги", допълват те.

Световната премиера на Lord of the Dance е през 1996 година като е гледано от над 60 милиона души в 60 страни на всички континенти. Майкъл Флетли продължава да държи двата рекорда на Гинес за най-бърз танцьор в света – през 1989 г. той прави 28 почуквания с крака на сцената в секунда, а през 1998 г. го чупи – 35 в секунда.

Билетите за спектакъла са на цени от 35 до 80 лева и вече се продават в мрежата на www.eventim.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase