Катарина Милиорини Снимка: Facebook

21-годишната бразилка Катарина Милиорини, която се прочу с това, че предложи девствеността си на търг, сега реши да го направи за втори път, уверявайки, че не е имала сексуален контакт с японеца, който миналата година спечели наддаването с оферта от 780 000 долара, предаде Франс прес.

Младата жена, която позира гола с розово плюшено мече за "Плейбой", създаде своя страница в интернет, за да продаде девствеността си.

"Все още съм девствена", заявява бразилката във видео, което може да бъде гледано на уеб страницата й. "Не съм имала сексуален контакт и никой на този свят не може да твърди обратното. Реших да създам своя уеб страница, за да продам девствеността си. Този път всичко ще е реално“, обеща бразилката.

Младата жена, която показва дарби на пианистка и танцьорка на танго, се надява да получи най-малко 1,5 милиона реала (484 000 евро) в замяна на загубата на девствеността си.

Когато Катарина за пръв път я предложи на търг в рамките на документалния филм "Търсят се девственици" на австралийския режисьор Джъстин Сисли, японец, известен само като Нацу, спечели правото да бъде първият й любовник , като за това плати 780 000 долара.

Още по темата
Младата жена обаче сега твърди, че е усъмнила в "прозрачността" на търга.

"Запознах се с Нацу в ресторант в Сидни", разказа тя. "Не ставаше въпрос за 53-годишен мъж, както ми бе казал Джъстин. Разговарях с 21-годишен японец. Бях много изненадана, ситуацията не ми вдъхваше доверие и в края на краищата не се стигна до споразумение между мен и него", твърди Милариони.

Когато пред октомври 2012 година младата жена продаде девствеността си тя бе категорична, че става въпрос за проституция.

"Ако го направя веднъж, това не ме прави проститутка. Една прекрасна снимка не прави човека зад обектива фотограф", разсъждава Катарина Милиорини.

"Търгът е само бизнес. По душа съм романтичка и вярвам в любовта", сподели тогава тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase