Снимка: zillow.com

Жизел Бюндхен и Том Брейди съвсем буквално се придвижват все по-нагоре. Знаменитата двойка преди дни си купи апартамент на 47-ия етаж в модерен, реновиран небостъргач в Манхатън, Ню Йорк и по-точно на „Медисън авеню".

Супермоделът и спортистът са броили сумата от 14 милиона щатски долара за третото си поред жилище. Красивото и супербогато семейство има огромно имение за 20 милиона долара в Брентууд, Калифорния и едно „по-малко", в близост до Бостън (където Том играе за клуба „New England Patriots") . "Двамата искаха да си купят модерен апартамент, който да има невероятна гледка към града и към парка на „Медисън скуеър", казва източник пред вестник New York Post.

Новото жилище на 33-годишната бразилка и 36-годишния куотърбек е с площ от 330 кв.м и е изящно декорирано от датския дизайнер Томас Жул-Хансен. В апартамента има достатъчно място за всички дизайнерски дрехи на неговите собственици, тъй като е оборудван с огромна гардеробна. Том и Жизел могат да се любуват на оживения град, на залеза и изгрева благодарение на огромните си прозорци, които са от пода до тавана. Освен това влюбените ще могат да се къпят заедно, тъй като ваната им прилича на мини басейн.

Двойката ще може да поддържа страхотната си форма в собствен фитнес и да гледа видео, телевизия или някой от футболните мачове на Том в специална стая за скрининг. В луксозното жилище има само три спални, но те ще са достатъчни за двойката, която има две деца заедно (дъщеря Вивиан и син Бенджамин), а Том има и един син от актрисата Бриджит Мойнахан.

В небостъргача "One Medison" живеят още звезди като дизайнерката Вера Уанг и актьорът Леонардо Ди Каприо (който е ексгадже на Жизел!).

Вижте повече снимки от смайващия апартамент на Том и Жизел в мегаполиса Ню Йорк в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase