Време за спане - в офиса. Снимка: Reuters
fallback

Най-големите работохолици спокойно вече може да не се прибират вкъщи, след като дизайнер създаде бюро за работещите до късно. Любопитното е, че в него има вградено легло и телевизор, за да могат да си отпочинат в офиса, вместо да се прибират, съобщава в. "Дейли мейл".

Новата мебел е така изработена, че когато леглото е сгънато, то не се вижда въобще и бюрото с нищо не се отличава от другите офис мебели.

Анастасия Леивадиту се е вдъхновила за нетрадиционното бюро с легло през студентските си години, когато е учела до късно в университета, а апартаментът й е бил на другия край на града. Тогава тя гледала как нейни колеги събират столове и спят на тях и решила, че един ден ще направи нещо революционно.

По думите й бюрото с вградено легло е подходящо не само за офиси, но и за жилища с малка площ. Сега остава въпросът как ще реагират шефовете на големите компании на новата офис мебел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

kkkkk

преди 11 години

do 8, mnogo si prav za sujalenie . Az sum takuv rabotoholic i kvo jena mi me zariaza i sega rabotia samo za da oceliavam i da i plastav visokata izdrujka . A da hodia na psiholog moje da mi struva poveche ot 50-100 $ na chas , a az sum pochti razoren ..... :)

7

до 8ми

преди 11 години

вярно е като цяло това, което казваш. Обаче масовия случай в България е точно обратното на това, което си описал: прекомерно завишена самооценка, липса на амбиции, никакво лекуване, патологичен мързел и хвалене с това с колко работа си прецакал шефовете (явно е гъзария това?). Хубаво е човек да има мярка, при нас обаче трябва да се лекува на първо място деградиращата по баровете младеж изгубила ценности и искаща лесни пари! Работохолик да видиш веднъж на високосна.

6

Анонимен

преди 11 години

Да се хвалиш, че си работохолик, не е признак на добро психическо здраве.Работохолизмът е вид психическо изкривяване. Работохолиците са хора, които са загубили баланса в живота си, акцентирайки само върху един аспект от него и пренебрегвайки останалите, вкл. здравето си. Обикновено причините са ниска самооценка, трудности в общуването, семейни проблеми и страх от самотата, съчетани с болезнена амбиция. Лекува се с психотерапия.

fallback