Малката Изабела. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Изабела Барет е на 6 годинки, но вече е милионерка благодарение на впечатляващите й участия в детски конкурси за красота, участия в телевизионни програми и собствената модна линия за бижута и грим.

Младата предприемачка живее по начин, съобразен с богатството й, и разказва пред “Дейли Мирър“ за своя скъп вкус към изисканите ястия, за роклите и за обувките си.

„Какво да не му харесваш на това да си милионер?“, заявява детето и допълва: „Аз съм суперзвезда, имам собствена модна линия за бижута и просто обичам да съм шеф. Никога в нищо не губя и печеля почти всеки конкурс за красота, в който участвам. Но най-много от всичко обичам обувките. Имам над 60 чифта“, заявява малката богаташка.

Майката на Изабела, 39-годишната Сузана, е „бизнес партньор“ в търговията с бижута на дъщеря си и е причината за първото й участие в конкурс за красота за деца. Тя разказва, че не иска дъщеря й да расте като глезла. „Човек вижда какво се случва с децата звезди като Бритни Спиърс, а аз определено не искам това да се случи и с дъщеря ми. Но тя харесва приятни неща, тъй че такава опасност няма“, заявява майката.

Изабела се наслаждава на румсървис в екстравагантни хотели. „Пътуваме толкова много за конкурси, че Изабела наистина е развила вкус за петзвездни хотели и обича да й прислугват“, разказва гордата майка. „Понякога прави и малко луди неща, като например веднъж си поръча храна за 2200 долара. Тя никога не яде чийзбургери и пържени картофки, а винаги най-скъпото като филе миньон и омари. Знам, че изглежда помпозно, но за нас е просто забавно, а и е част от нейната личност“, обяснява Сузана.

По-голямата част от състоянието си Изабела е спечелила от колекцията си „Бляскаво момиче“, включваща гланцове за устни, гривни и велурени качулки. Идеята за „Бляскаво момиче“ дошла по време на конкурсите за красота.

Винаги когато момичето печелело някой конкурс, тя и майка й принтирали титлата от конкурса на гривна, за да може да се похвали с постижението си, разказва малката г-ца Барет. Феновете много харесвали гривните, затова двете дами решили да се възползват и направили собствена модна линия.

Повечето пари, които печелят, двете харчат за дрехи и обувки. „Ще призная, че когато говорим за гардероба на Бела, пари не се пестят“, споделя мама Сузана и добавя: „Говорим за учител по интонация, гримьор, спрей за тен всекидневно, прически, ноктопластика и дори направени по мярка изкуствени зъби, които струват 500 долара.

Сузана разказва: „Всяко участие трябва да бъде като шоу от Бродуей. Всяко едно облекло е изготвено по поръчка и струва до 10 хил. долара. Сигурно сме похарчили около 50 хил. долара за подготовка през последните две години, но все пак вижте къде е дъщеря ми сега. Определено си струваше“.

Майката на Изабела е категорична, че не принуждава детето си, а просто й помага да сбъдне мечтите си. Ако утре малката й кажела, че не иска да прави нищо от това повече, то тя нямало да има проблем с това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Бай Хой

преди 11 години

Забележете, че никъде не става дума за баща. Демек, болна от амбиции, *** самотна лелка решила да изкара някой лев от горкото си дете, което макар, че се храни с омари и не-знам-кви-си-*на още на 6 е със затлъстяване, освен факта, че е дори грозничко. Ами получило се е, но няма да е за дълго, след което майката ще се чуди къде да си подаде ***, но ще е късно, а малката дунда ще се продава за поредната доза.

50

Анонимен

преди 11 години

като порасне ще бъде заменена с следващата мис-калесноспечелените пари много бързо ще свършат и това хлапе ще се озове в градската жунгла без образование и без работаи единствената алтернатива ще е психиатриата

49

Анонимен

преди 11 години

Малка лигла. Майка й е за бой!

fallback