51

Бай Хой

преди 11 години

Забележете, че никъде не става дума за баща. Демек, болна от амбиции, *** самотна лелка решила да изкара някой лев от горкото си дете, което макар, че се храни с омари и не-знам-кви-си-*на още на 6 е със затлъстяване, освен факта, че е дори грозничко. Ами получило се е, но няма да е за дълго, след което майката ще се чуди къде да си подаде ***, но ще е късно, а малката дунда ще се продава за поредната доза.

50

Анонимен

преди 11 години

като порасне ще бъде заменена с следващата мис-калесноспечелените пари много бързо ще свършат и това хлапе ще се озове в градската жунгла без образование и без работаи единствената алтернатива ще е психиатриата

49

Анонимен

преди 11 години

Малка лигла. Майка й е за бой!

48

Хиха

преди 11 години

Направо ми се гади!!! Чудя се колко от тези дечица след време ще влязат в психиатрия, да не кажа нещо по-лошо, че тези майки си отглеждат екзекуторите.

47

мими

преди 11 години

До АнонименНапълно съм съгласна с теб!

46

Накратко да обобщим

преди 11 години

Накъсо казано:майката на това детенце е пълна кретенка,но и детето и то уверено върви по пътя на майка си...Това е днешният изроден и порочен свят...

45

Анонимен

преди 11 години

С пари придобити по този начин и харчени за такива глупости не знам как може да си горд. Ама разни хора, разни идеали...

44

факт

преди 11 години

Ако не сте разбрали досега - разберете го : ВСЕКИ англичанин (американец), французин и германец е автоматически ПОНЕ 10 пъти по-висш от всеки ***,африканец, китаец , *** ,а защо не и българин.Техните фекалии не миришат ,а стават за многократно ядене , също така урината им има лечебни свойства и се използва като разредител в медикаментозното лечение, запознайте се с малко факти - поразучете малко биологията , каква е тази наглост да сравнявате 6 милиона *** с 1 висше божество на снимката

43

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Понякога се чудя, защо Ким Чен Ун просто не натисне Копчето???

42

Анонимен

преди 11 години

Горкото дете, наистина! Има всичко, освен детство. На тази възраст няма как само да се е сетило да се държи така, или да цени тези неща, този начин на живот. Внушени са му от родителите, или поне от майката. Тя не разбира ли как уврежда детето си? Това не е негов избор, а неин. Тук не става въпрос за завист към голям човек, милионер, който знае какво прави и преценява на каква цена постига успеха си, а за съжаление към дете, което няма как да разбере разликата, защото не е виждало друг живот.

41

Kratos

преди 11 години

Още едно доказателство ,че живеем в болен свят

40

Анонимен

преди 11 години

Може би е нужен все пак психиатър. Това дете са го побъркали. И родителите в затвора. Както и разни продуценти, мениджъри и т.н. ***.

39

Анонимен

преди 11 години

Погледнах го в Дейли-мейл,гримове и ноктопластика,изкуствени мигли....нямам думи!Дете на шест години прилича на Доли Партън!

38

9667

преди 11 години

Ей такива изгъзици ми напомнят до каква степен се е изродил светът - 6 годишна пикла има милиони, докато за милиони 6 годишни няма и по 1 долар за храна и медикаменти!

37

Анонимен

преди 11 години

ЕЙ ЗА ТВА СИ ТРЯБВА КОМУНИЗЪМ!ДЕЦАТА НА КОМУНИЗМА НЕ СА УРВИ!

36

Анонимен

преди 11 години

Тия майка и щерка нямат ли си мъж в къщата да им завърти по 1 шамар и да ги сложи по местата им? Не всичко трябва да се продава за пари

35

Анонимен

преди 11 години

"Изабела наистина е развила вкус за петзвездни хотели и обича да й прислугват, разказва гордата майка. "...след това изречение....е безсмислено да се чете статията.Глупава майка....нещастно дете....не всичко е пари.....не всичко!

34

123

преди 11 години

родителите които мъкнат децата си по такива конкурси трябва да бъдат наказани. жалко за хлапетата, тъжни малки "звезди" от кориците на жълтите вестници.

33

Анонимен

преди 11 години

ЖАЛКО!МНОГО ЖАЛКО!

32

Анонимен

преди 11 години

Повърнах...