Снимка: сп. Vogue
fallback

Гуинет Полтроу и съпругът ѝ Крис Мартин твърдят, че Лондон винаги ще бъде основният им дом, но преди една година двойката си купи имение за близо 10 милиона долара в Ел Ей, САЩ о оттогава семейството пребивава основно там.

Домът на актрисата и британският музикант от Coldplay е със зашеметяващ дизайн и честно казано си е дом-мечта. Къщата е създадена през 2011 година от известния американски архитект Уиндзор Смит. Тя разполага с огромна градина, шест спални и осем бани.

Именито има и отделна малка къща в двора.

По принцип семейството разделя времето си между Обединеното кралство и САЩ, двете деца на двойката – Епъл и Моузес учат в Лос Анджелис.

Този техен дом е луксозен, но много топъл, приветлив и функционален. Не случайно Гуинет, която е прочут кулинар, има две кухни - външна и вътрешна.

Гуинет и Крис притежават и къща в Хамптънс до Ню Йорк, мезонет в Манхатън и къща в Северен Лондон.

Домът се нарича "Къщата на Уиндзор" в чест на архитекта, който го е създал.

Вижте снимките на имението в  галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 11 години

актриси, певачки, футболисти... най-умните, най-работливите, най-талантливите и най-много допринесли за човечеството. нашите идоли, на които се възхищаваме и искаме да сме като тях :D

23

Зиг

преди 11 години

Отвън ми харесва. Но вътре нещо са се пообъркали нещата...

22

Анонимен

преди 11 години

До 25И това какво общо има с Гуинет Полтроу и музикант от Колдплей? Сигурно те са ходили да извършват престъпления и са избивали конкуренцията по кастингите, а после са вкарвали хора по залите за кино и концерти на сила под заплаха, че ще ги взривят. И аз сега, като си слушам Колдплей, може би го правя, защото са ми опрели пищов в главата?

fallback