fallback

Общ преглед
Тези спиращи дъха снимки на Земята, направени от Космоса, са публикувани в социалната мрежа Twitter от астронавт, който е на борда на Международната космическа станция.

Канадецът Крис Хадфийлд направи удивителните снимки през последните няколко дни, за да покаже на феновете на Космоса какво се вижда от 402 километра височина, пише „Дейли мейл“.

Въпреки че той няма директна интернет връзка в космическата станция, астронавтът е пращал снимките дo сина си Ивън с помощта на НАСА. Синът му поддържа Twitter профила на баща си, който има многобройни фенове.

Последните му снимки показват места от различни части на света – Сан Франциско през нощта или пък Африка.

През 2001 г. Хадфийлд стана първият канадец, излизал някога в открития космос. Той е бивш военен пилот, а преди това е летял и в две мисии на Космическата совалка през 1995 и 2001 година.

Освен военната си и космическа кариера и способността си да прави хубави снимки космонавтът е и много добър автор на песни, отбелязва още „Дейли мейл“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

кк

преди 11 години

до 12а бе и на мен не ми се вярва това да са 400 км.

18

до 7 и 9

преди 11 години

Абе верно ли не съм го написал правилно "магисралите"?Ами аз съм си просто момче, бях мутра в ипон, там не ни учеха на правопис, а на правоудар ..

17

Анонимен

преди 11 години

Всеки може да погледне Земята отгоре. Въпроса е колцина са тези, които са успели да я погледнат отдолу и отзад. :)

fallback