Общ преглед
Бедният принц Хари. Може да е привлекателен, смел, необвързан и кралски принц, но самият той смята, че никоя жена не би искала да бъде негова съпруга.

„Никога няма да намерите човек, който ей така да се съгласи да заеме тази позиция“, казва Хари в едно от последните си интервюта.

Попитан дали е необвързан, той загадъчно отговаря: „Аз съм тук, за да си върша работата. Това е всичко, което мога да кажа в момента.“

Но според приятелите му Хари въобще не се смята за необвързан – ето защо и избягва да отговоря на тези въпроси.

От май миналата година той имаше отношения с модела Кресида Бонас. Те се запознаха чрез тяхната обща приятелка принцеса Евгения и почти цяло лято имаха дискретен романс.

Но твърденията, че Кресида е била толкова разочарована от голите подвизи на принц Хари в Лас Вегас и го зарязала, май съвсем не са верни, пише „Дейли мейл“.

Има слухове, че по време на престоя си в Афганистан Хари е звънял редовно на Кресида и плануват да се видят скоро. А защо не и да отпътуват някъде заедно?

Приятели потвърдили също, че докато той бил далеч, Кресида поела ролята на „приятелката, която чака“.

Но междувременно тя е и много нервна от факта, че върху нея ще падне огромно внимание от страна на медиите, ако бъде официалното гадже на принца. И самата тя не знаела дали ще издържи.

Но която и да се омъжи за принц Хари ще получи титла, къща в Лондон, живот с възможности и величие.

С други думи, щастливото момиче ще стане разглезената принцеса на Двореца Кесингстън – тази, която няма да има толкова много задължения като херцогинята на Кеймбридж – Кейт.

Така че, ако не е Кресида Бонас, коя друга би могла да пасне в ролята на булка?

Дивата

Кара Делевин е само на 20 и вече има репутация на малко щуро момиче, което само може да привлече погледа на принц Хари.

Кара е моделът, който в момента има блестяща кариера, тя е лицето на Бърбери и Шанел. Следващия месец ще бъде на корицата на "Vogue". Прави дебюта си и в киното: играе млада, чаровна принцеса във филма „Ана Каренина“. Руса, с дълги крака и член на престижното общество (баба й е била придворна дама на принцеса Маргарет), Кара се наслаждава на светлините на прожекторите.

Клонингът на Кресида

Русият модел и актриса Габриела Уайлд е свързана с Кресида – нейният баща е бил женен за майката на Кресида.

Всъщност те дори си приличат. А защо не и да заеме мястото на Кресида до принц Хари? Хората може дори да не забележат разликата.  Габриела е участвала във филма „Тримата мускетари“.
 

Модният експерт

Хари имаше вземане-даване с лейди Наташа Хауърд – красивата руса дъщеря на графа на Съфолк. 

Тия има висше образование по политика от университета в Бристол. А Хари посети фестивал, който се състоя в резиденцията на нейния баща. В момента тя е моден стилист – добра практика за принцеси.

Невъзмутимият приятел

Сузана Уорън е бившата приятелка на Гай Пей, който пък е приятел на Хари. Покрай връзката си с Гай Пели тя опозна и принц Хари. Известна е със спокойния си начин на общуване.

Нейният дядо – графът на Карнарвън, е довереник на кралицата. Известна е и с дългите си крака, русата коса и стремежите да стане актриса. Би изглеждала прекрасно рамо до рамо с принц Хари.

И най-накрая...

Пипа! С писателската си кариера, която не потръгна така, както си мечтаеше, и фактът, че също е необвързана, навява някои мисли. А и тя самата показа, че има изострен афинитет към богаташи с аристократично потекло.

Та коя ли ще стане Нейно кралско величие?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase