Снимка: Reuters
fallback

С букет от жълти цветя бременната Кейт Мидълтън напусна болницата "Крал Едуард Седми" в Лондон днес сутринта, придружавана от съпруга си принц Уилям, предава BBC.

Тя беше приета в болница в понеделник заради тежка форма на сутрешно неразположение.

От двореца Сейнт Джеймс съобщиха, че бъдещата майка се отправя към двореца Кенсингтън, за да се отдаде на почивка.

Нейното първо дете ще бъде третият наследник на трона и ще стане монарх, независимо от това дали е момче или момиче, след промените в правилата на наследяване.

Тази седмица правителството се споразумя да придвижи напред законопроект за прекратяването на дискриминацията срещу жените при наследяването на британския престол.

Катрин се усмихна на медиите, които се бяха събрали пред болницата, откакто я приеха в понеделник.

Тя кимна положително при запитване от журналисти дали се чувства по-добре, пише още BBC.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Djasra

преди 11 години

Аз съм гражданин на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, а не ПОДАНИК на нейно величество. Така че, много са симпатични тези двама млади хора,но напълно достатъчно е в българските медии да се отразява сватбата и раждането на престолонаследника.А пък,който го интересува мензисът на Катрин,разстройството на Уилям да си чете английските вестници,в 21-рви век живеем. Омръзна ми да отворя, което и да е онлайн издание и вместо актуални новини по света и у нас,да ме информират непрекъснато за повръщането на Кейт.

30

Жени

преди 11 години

Обичам рози и усмивки! Да ти е добре!

29

Анонимен

преди 11 години

Ще е прекрасно всичко да мине прекрасно и всички да се щастливи и да се правиме че всичко е супер. През това време гърците си плетат кошницата и не им пука кой кога с какви рози повръща. и им опрощават дълговете че и още им дават.

fallback