fallback

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

werti

преди 11 години

До БАЙ ГРУЙО Картината, дето описваш е ясна на всички ни. Така е, неприятна гледка са такива показни. Такива жени отблъскват, а не привличат, могат да се погрижат да изглеждат по-женствени и нежни. Лошото е, че някои дори не искат, а други не знаят как да го направят. Гледах един травестит по ТВ, който се занимава с мода, казваше: "Жените по даденост разчитат на междукрачието си, а аз на това, което изглеждам, което сам създавам и поддържам." Има истина в това.

50

ОТ БАЙ ГРУЙО До wert

преди 11 години

Виж, werti, разбира се, че и ненадарените с телесна красота жени имат нужда да дават и получават ласки. Но.. бъди честен - всеки избира първо с очите си!!! ВСЕКИ БИ ИЗБРАЛ КРАСИВОТО при равен начален старт за останалите неща!!! А на повечето грозни жени сякаш много им се иска да си подчертаят паласките, големите широки гърбове и късите крака, върху които е поставен плосък ***. И сложили няк`ви блузи с деколтета до пъпа, навирайки в очите ни големи селски цОци. Е, ако това е женственост...

49

Discovery

преди 11 години

Прости Бг-та... психологията на човека е сложно нещо, това че тея хора им харесва да са такива, само те разбират защо и вие нямате право да ги оплювате!!! Всеки има право да е такъв какъвто иска стига да не натрапва идеалите си на другите!!! А и, ако не беше написано, че са трансексуални надали щяхте да разберете!!!

fallback