51

werti

преди 11 години

До БАЙ ГРУЙО Картината, дето описваш е ясна на всички ни. Така е, неприятна гледка са такива показни. Такива жени отблъскват, а не привличат, могат да се погрижат да изглеждат по-женствени и нежни. Лошото е, че някои дори не искат, а други не знаят как да го направят. Гледах един травестит по ТВ, който се занимава с мода, казваше: "Жените по даденост разчитат на междукрачието си, а аз на това, което изглеждам, което сам създавам и поддържам." Има истина в това.

50

ОТ БАЙ ГРУЙО До wert

преди 11 години

Виж, werti, разбира се, че и ненадарените с телесна красота жени имат нужда да дават и получават ласки. Но.. бъди честен - всеки избира първо с очите си!!! ВСЕКИ БИ ИЗБРАЛ КРАСИВОТО при равен начален старт за останалите неща!!! А на повечето грозни жени сякаш много им се иска да си подчертаят паласките, големите широки гърбове и късите крака, върху които е поставен плосък ***. И сложили няк`ви блузи с деколтета до пъпа, навирайки в очите ни големи селски цОци. Е, ако това е женственост...

49

Discovery

преди 11 години

Прости Бг-та... психологията на човека е сложно нещо, това че тея хора им харесва да са такива, само те разбират защо и вие нямате право да ги оплювате!!! Всеки има право да е такъв какъвто иска стига да не натрапва идеалите си на другите!!! А и, ако не беше написано, че са трансексуални надали щяхте да разберете!!!

48

жена като жена

преди 11 години

Големи мъжкари се събрали тука! И само разсъждават върху дилемата жена като Арнолд Шварценегер и мъж без ... Ами щом това са двете възможности, между които можете да избирате, давайте!

47

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

Tulski е от Горна оряховица и разбира от ИП-та защото премести небостъргачите на Сидни в задния двор на коптора си. Айде мий си краката и си лягай че се омазаЕто тука Tulski го нахранвам доволно коментар 41, 42, 44 (махнете интервалите)dnes . bg/world/2012/09/05/bylgari-obvineni-v-nezakonno-pritejanie-na-hladno-oryjie-v-italiia.167656,1

46

werti

преди 11 години

До Бай Груйо 51Виж с'а: Жените, които, цитирам думите ти са "С тесни тазове, тяло на бойлери/бройлери - без талия, късокраки и коремести!" също имат нужда от любов и ласки и могат да отвърнат пълноценно със същото. Те са родени за това и имат право на обич, нищо че не са с манекенски мерки! А на тебе, ха да са ти честити ласките с обърканите създания, които със сигурност не са жени, макар да искат да ги възприемат като такива!! Не може дългия избръснат крак да замести една истинска мека в**ва.

45

Sramejliv

преди 11 години

Simpatqgi sa , i az na piqno kato i braknah pod polata pomislih 4e e kl..r vikam nie sme za Gines ? Mani mani , dobre 4e ne se poznavame 4e da ne me e sram , iztreznqh po barzo ot policeiska palka !

44

...

преди 11 години

Абе сичкото това добре ама само си представям да забиеш такава мадама (щото те си изглеждат като жени, че даже и с моето любимо - ГОЛЕМИ ЖЕНСКИ Ц.ЦИ) в дискотека примерно и почвате да се натискате и изведнъж усещаш надървена - пи.ка ба си маата ей! Измамен става и е станал светът ей и то много!

43

имигрант

преди 11 години

Както си очаквах, дебилските коментари тук не ме изненадват. Щях да се изненадам ако ги нямаше.Като че ли най-много ми допадна мнението на "Бай Груйо" - харесването и нехаресването е въпрос на личен избор. Демонстрираното "отвращение" от транссексуалните по принцип, намеква за това че някой мъж би предпочел жена която да изглежда като Арнолд Шварценегер, но да има матка и яйчници за да може да ражда. Защото има и такива.Лично аз не бих избрал транссексуална за жена, но нека уважаваме другите.

42

Даката

преди 11 години

Грозна работа,не сме за този извратен свят. Дано Бог дойде скоро да си ни прибере,че разврата много се сгъсти вече!

41

do 48

преди 11 години

videoto e dokazatelstvo kak

40

Бай Груйо

преди 11 години

Женствеността била излъчване - ВЯРНО! Но има много жени по-мъже от мъжете. С тесни тазове, тяло на бойлери/бройлери - без талия, късокраки и коремести! К`во като имат детеродни органи и то функциониращи! Такава не бих оправил и на 100 ракии.

39

dragunov7.62

преди 11 години

Не нормална работа стигаща до лудост , щом хората намират това за нормално значи човечеството е обречено на гибел , в случая естественият подбор не важи , след време медицината ще направи така че такива *** да раждат деца , това не е нормално , не е , не е , такива извращения заплашват човешкият род , както и религията .

38

я надуй дедо кавала

преди 11 години

Абе, тия като ги гледам не мога да си представя да ги ръгам ама за флейтистки стават.

37

PR

преди 11 години

na jenstvenite hora sa tova dori i po jenstvenni ot jenite shtoto tova im idva ot vatre iskat go i vinagi nosqt poli ili rokli i s visoki tokcheta do kato povecheto jeni si slagat pantaloni dankita i sportni ili niski obuvki

36

Анонимен

преди 11 години

Бедна ви е фантазията, колко мъже си падат скришом по това...

35

Анонимен

преди 11 години

преди време Бг пластичен хирург, извършващ такива операции, разказваше в Горещо че имало депутат женен за такава фалшива жена, без да знае истината за нея/него

34

Анонимен

преди 11 години

Абе на 3 ракии даже убави ми се струват.А на 5 може и да ги пробвам....

33

Етиен

преди 11 години

Тате аз не съм , аз съм принцеса! И отивам на бал!

32

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам, че ще трябва да ви разочаровам, драги т-дами, но не сте като другите жени. Другите жени имат способността да раждат! А вие сте просто едни осакатени (и физически, и психически) мъже.