Пипа може и да готви. Снимка: Reuters

Кулинарна книга, написана лично от Пипа Мидълтън, е новият хит сред любителите готвачи във Великобритания.

Изданието с твърди корици и обем от 417 страници е наречено "Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friend".

Темата на книгата на Пипа Мидълтън не е избрана случайно, тъй като нейните родители са собственици на компания, която е специализирана в организирането на партита и други светски мероприятия. Благодарение на семейния бизнес родителите на Пипа и Кейт са спечелили милиони.

В книгата се съдържат съвети затова как да се организира младежко парти, детско сутрешно тържество, да се чества рожден ден. Има и рецепти на различни блюда като например бъркани яйца с малко хайвер и зехтин с добавени трюфели.

Въпреки това не всички рецепти в книгата са предназначени за богаташи. При приготвяне на храни за празници авторката на книгата съветва да се използват и традиционните английски съставки, като например рибен пастет за сандвичи.

Рецензентите обаче не са особено впечатлени от първата книга, издадена от Пипа Мидълтън. Според редица от тях в нея няма нищо ново и оригинално.

Други обаче я определят като много полезна, а съдържащите се съвети - като професионални.

Официално не се съобщава какъв хонорар е получила самата Пипа Мидълтън за книгата. Според някои английски таблоиди са й били платени 400 000 британски лири или близо 600 000 долара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase