Снимка: beautifullife.info
fallback

Модерните тапети са нещо като съвременна версия на стенописите, които са украсявали домовете на висшето общество преди векове.

Днешните тапети също могат да бъдат дело на художник, могат да представляват кадър от природата, дизайнерски проект или пък ваша собствена снимка. Едно е сигурно за тях – въздействието им е толкова силно, че моментално променя визията на всеки интериор.

Фините художествени образи и щампи от хартия, които ви представяме, са на дизайнерската фирма Eazywallz. Тези тапети нямат нищо общо с традиционните си събратя.

При тях няма ограничения за размер, изображенията могат да бъдат персонализирани и могат да бъдат приложени върху мебели, врати, стени и всякакви други плоскости.

Те са от самозалепващ се вид и са много лесни за прилагане, като няма да нанесат никаква вреда на вашите стени! Подходящи са както за жилища, така и за търговски площи. Защо да не променете вашия декор за нула време?

Вижте оригиналните тапети в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

до #12

преди 11 години

Ехх,соц. холче- Фототапет(желателно с повече палми) мраморни масички,лампиони и пепелници от ,,Минералсувенир,, троянска гарнитура(мека мебел) секция от Велинград(може и от ,,Явор,,) сливенски килим(100% вълна)......тежки завеси от кадифе...една поразголена съученичка.....Еееххх,соц. ....ти беше рай,ама не го знаехме!!!

15

Ана от Нимия

преди 11 години

Харесаха ми всички, особено онези в банята и на вратите на асансьорите. Самата идея за картина на вратата на асансьора е страхотна, създава добро настроение на чакащите.

14

Хърсев

преди 11 години

Статията не е важна. Важно е да знаете, че кредити се теглят от Про Кредит Банк, а материалите се купуват от Бриколаж.

fallback