Пожарникарите срязали белезниците. Снимка: Reuters

22-годишна жена остана ужасно засрамена, след като се наложи да се обади на пожарникарски екип от спалнята си, където тя била завързана с чифт белезници за леглото.

Пожарникарите влезли в дома на госпожицата в Нортхамптън, Англия, в 11.30 вечерта в неделя, след като креватните й занимания тръгнали в грешна посока.

Екипите пристигнали и открили неназованата дама заключена за рамката на леглото с чифт белезници, подобни на полицейските. Те не успели да ги отворят с ключ и се наложило да ги срежат, за да освободят момичето.

“22-годишната жена беше завързана за леглото с полицейски белезници. Подобни сигнали сме имали и друг път и обикновено е доста конфузно и за двете страни“, обясни говорителят на пожарната в Нортхамптън пред вестник “Сън“.

Съсед на момичето разказва, че забелязал идващите пожарникари. Той се учудил, че не вижда да излиза дим от дома й, но си помислил, че се е задействала противопожарната аларма.

“На другата сутрин разбрах какво всъщност се е случило и ми стана наистина много смешно“, споделя още съседът.
Той не познава младата дама. Всички в околността обаче се чудят къде се е изпарил приятелят й и как се е стигнало до ситуацията.

“Никой не я е виждал оттогава. Няма да се учудя, ако горкото момиче не иска да си покаже носа навън от срам“, допълва мъжът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase