Снимка: архив, Reuters
fallback

Лондон зае първо място в класацията на десетте най-големи градове в света, където предпочитат да живеят най-богатите, предаде ИТАР-ТАСС, като цитира Би Би Си.

На втора позиция се нарежда Ню Йорк, а на трета – Хонконг. Следват Париж, Сингапур, Маями, Женева, Шанхай, Пекин и Берлин.

Това са най-привлекателните градове за хората, които притежават състояние над 25 милиона долара.

Класацията е направена по няколко ключови показателя, сред които качеството на живот, равнището на бизнес активността, политическо влияние, интензивност на културния живот, социална стабилност, система на образование, наличие на по-луксозни жилища.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

white gang

преди 12 години

50 % от живеещите с Лондон са ***, събрани от целия свят. 30 % са white trash. Белите хора в Лондон са не повече от 10 %. Ако ви харесва ***, шаренията и сте сноб - Лондон е вашия град. Градът става да отидеш да се позабавляваш няколко дни или седмици, но не и за живееш. Там живее основно обслужващ персонал, тъй като е сериозна туристическа дестинация с милиони туристи. Добра дестинация, ако искате да работите в обслужващата сфера.Белите хора посещават Лондон, но не живеят в него!

34

Анонимен

преди 12 години

".....................предаде ИТАР-ТАСС, като цитира Би Би Си." написа Днес.бг :)Как го разбирате това? :) Да се смееш ли да плачеш ли?

33

Успял емигрант

преди 12 години

Абе щях да те наема, но като видях че се възхищаваш от Ивана ми се повърна. Чалгари в домъат си не приемам.

fallback