35

white gang

преди 12 години

50 % от живеещите с Лондон са ***, събрани от целия свят. 30 % са white trash. Белите хора в Лондон са не повече от 10 %. Ако ви харесва ***, шаренията и сте сноб - Лондон е вашия град. Градът става да отидеш да се позабавляваш няколко дни или седмици, но не и за живееш. Там живее основно обслужващ персонал, тъй като е сериозна туристическа дестинация с милиони туристи. Добра дестинация, ако искате да работите в обслужващата сфера.Белите хора посещават Лондон, но не живеят в него!

34

Анонимен

преди 12 години

".....................предаде ИТАР-ТАСС, като цитира Би Би Си." написа Днес.бг :)Как го разбирате това? :) Да се смееш ли да плачеш ли?

33

Успял емигрант

преди 12 години

Абе щях да те наема, но като видях че се възхищаваш от Ивана ми се повърна. Чалгари в домъат си не приемам.

32

Лондчанинь

преди 12 години

Аз живея в Лондон от 2009 от Приселци - Варненско съм . Почнахме с един приятел в Южен Лондон Брикстън фаясанджя съм и гипсо картон ако има оферти обаждайте са

31

А сега де

преди 12 години

Минималната работна заплата във Великобритания е 6.08 паунда на час по закон. Това е рядко срещано заплащане,обикновено сред сезонни работници,като ученици в техните летни ваканции. Нормалната заплата започва от 8.50 паунда на час.

30

Емигранти

преди 12 години

Ще мием чинии,ще берем ягоди,ще правим каквото си искаме. Все пак получаваме пет пъти от това в България. На всичкото отгоре живеем спокойно,без страх от мутри и полицейщина. Хладилниците са ни пълни,няма проблем със сметки за парно,ток и вода. Дори и бездомни кучета не ни хапят.Батковците българи,които са имали умът да се спасят преди 15-20 години ни помагат.Колкото и да говорите против нас емигрантите няма да спечелите. Ние сме вече два милиона българи,праснати по цялото земно кълбо. Без да се изхвърляме,помощите които изпращаме всекидневно до близки и роднини са основният катализатор на българската икономика.

29

тя

преди 12 години

Адмирации 10. Каза им го и ти. Тази песен я пея на всички в България , но..не та не. Ню Йорк бил града мечта. ГЛУПОСТИ на търкалета. Елате да видите и на 5 тия ден сте си хванали пътя обратно.Тук е клоаката на света.Разберете го това. Всичко друго е празни приказки.P.S За да не пита някой "умник" след поста ми: "Ти какво правиш там" ,ще отговоря: Вземам им парите с акъла си .

28

Анонимен

преди 12 години

Да живе Лондон - язе сум от Бусманци !

27

ВНИМАНИЕ !

преди 12 години

Статията е само за информация. Моля диви балкански селендури да не коментират по въпросът. Не сте компетентни.

26

Анонимен

преди 12 години

Eигрант - Важно пълен да е чека Лещата крепи човека !

25

Анонимен

преди 12 години

25-ти, само некадърниците немогат да се оправят в България. Некадърника е некадърник където и да иде.

24

Анонимен

преди 12 години

Те пиратите ( крадците ) от векове са предпочитали да бягат и да се покриват в Англия.....Те съвременните имена на пиратите ( крадците ) е - богаташи ( крадци откраднали милиарди )..

23

Berlin

преди 12 години

Живея много години в Берлин но имам доста приятели в Лондон и ги посещавам 3-4 пъти годишно. Доста често им завиждам, това е супер град, никoй друг космополитен град не може да се сравнява с него. Това е град който не спи 24/7, винаги има нещо за всякой. Лондончани са едни от най-културните и толерантни хора които може да срещнете.

22

Анонимен

преди 12 години

Нова емигрантска поговорка-само простаците се примиряват със свинщината и не заминават никъде.

21

Анонимен

преди 12 години

Стара емигратска поговорка - " Винаги първо плъховете напускат потъващия кораб"

20

за 18

преди 12 години

знаеш ли приказката за лисицита и киселото грозде?

19

До 18

преди 12 години

Ако е така би трябвало ти да си там отдавна.

18

Анонимен

преди 12 години

до 10ами там е световната икономика бе. в лондон и ню йорк това е, и да ревеш и да не ревеш това е

17

Лондончанинь

преди 12 години

На 16.04 Ивана гостува в Лондон !! Тя ще пее за вас драги сънародници,по ваша покана !

16

Селяния до шия...

преди 12 години

Между другото,само за протокола-Лондон е любимата емигрантска дестинация на БГ-селянията!