Снимка: Reuters
fallback

За жените на 50 години е по-добре и по-полезно да правят по един час дневно секс, отколкото да се подлагат на пластични операции за разкрасяване.

Рецептата идва от бившия френски топмодел Инес дьо ла Фресанж, цитирана от в. "Кориере дела сера".

Дьо ла Фресанж призна, че е стигнала до този извод на базата на личния си опит. Тя е на 50 години, има две дъщери и започна нова любовна връзка с френския супермениджър Дени Оливен.

Благодарение на любовта двойката е толкова сплотена, че беше поставена в списъка на 25-те най-влиятелни двойки на италианското издание на списание "Джей Кю" редом със семействата Обама, Мърдок и Пино.

Според бившия топ модел за една жена на 50 години е по-добре да има бръчки около очите и да си дава сметка за възрастта си, отколкото да е със смешно опънато лице.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 12 години

''За жените на 50 години е по-добре и по-полезно да правят по един час дневно секс'',само че ако има с кой???

48

mima

преди 12 години

красивия човек си остава красив поне според мене, това са черти на лицето излъчване и т.н. , което няма ка да се промени. Бях красива на 20, на 25 и на 30 пак съм , на 40 се надявам да не се притеснявам за някоя бръчка, а да имам по смислени занимания :) за протокола родила съм дете/не всички стават дебели и грозни след раждане/.

47

ha ha

преди 12 години

прибира се бащата от работа и чува бръмчене от стаята на дъщеря му, и си вика "тази ми е взела съмобръсначката" и влиза без да ***, и какво да види, дъщеря му се самозадоволява с вибратор, изчервил се, извинил се и излезнал.на другият ден дъщерята се прибира и чува бръмчене от кухнята, влиза и вижда баща си на масата с две чаши ракия а вибратора подскача на масата, и го пита "тате какво правиш, а тойе, на тук да ударим по една ракийка със зетя.

fallback