49

Анонимен

преди 12 години

''За жените на 50 години е по-добре и по-полезно да правят по един час дневно секс'',само че ако има с кой???

48

mima

преди 12 години

красивия човек си остава красив поне според мене, това са черти на лицето излъчване и т.н. , което няма ка да се промени. Бях красива на 20, на 25 и на 30 пак съм , на 40 се надявам да не се притеснявам за някоя бръчка, а да имам по смислени занимания :) за протокола родила съм дете/не всички стават дебели и грозни след раждане/.

47

ha ha

преди 12 години

прибира се бащата от работа и чува бръмчене от стаята на дъщеря му, и си вика "тази ми е взела съмобръсначката" и влиза без да ***, и какво да види, дъщеря му се самозадоволява с вибратор, изчервил се, извинил се и излезнал.на другият ден дъщерята се прибира и чува бръмчене от кухнята, влиза и вижда баща си на масата с две чаши ракия а вибратора подскача на масата, и го пита "тате какво правиш, а тойе, на тук да ударим по една ракийка със зетя.

46

до 48

преди 12 години

Ами като няма друга която да я оправяш ,разбира се ,че ще оправяш жена си ,не цяла нощ ами цели седмици ! Представяш ли си какво им е на красивите мъже ? Трябва да отделят по малко време и на жените си и на няколкото си любовнички . Не е лесно !

45

Ей

преди 12 години

Какво точно французите наричат - СЕКС?

44

Анонимен

преди 12 години

Е ти ако не можеш и 15 минути това си е твой проблем. Не че се хваля, но моята си я оправям цяла нощ като дойде уикенда... без никакви хапчета. Сега ще ми праснете 100 минуса...

43

ku4eto

преди 12 години

////За жените на 50 години е по-добре и по-полезно да правят по един час дневно секс///............ало един час май го има само в порното

42

Обективен

преди 12 години

Но като цяло българите правим добър секс. Това обяснява и защо българите/българките имат по няколко любовници/любовника. Както е казал Мечо Пух: Колкото повече, толкова повече. Съдба, какво да правиш... И естествено в България приемаме добрия секс за нещо съвсем естествено и не се замисляме за ползите от него.

41

абе варналия

преди 12 години

ти ако си много готин няма да си губиш времето с писане на коментари през уикенда , а ще си някъде с някоя ! Дори и женен да си , пак ще си с приятели и приятелки ,красивите хора чукат ,не спат ! Я виж през час два пишеш коментари ,това значи че цял ден си вкъщи ! Айде бегай на пластична операция ,че и ти да усетиш малко от сладостта на живота !

40

Анонимен

преди 12 години

Ех, тези 50-годишните как ... секи път като за последно.

39

варна

преди 12 години

до 41Това, че те е бил удари хормона и всичко що е на два крака ти се е виждало убаво си е твоя грешка.Константа или не, красотата е факт, който така лесно не се губи.Ай успокой се, пии две водки и пак ще ти се привидят онез хубавици и хубавци.

38

до 40 философа

преди 12 години

Пишеш глупости ! Знаеш ли колко жени познавам ,които като моми бяха много красиви ,но след като родиха по 1 дете , се отпуснаха и станаха бъчви ! Някои от тях вече уж са на диети ,но полза няма ,дори и да отслабнат малко и да стопят някоя друга мазнина , месата им висват ! А малко ли мъже има ,които като тинейджъри са били като манекени ,а на около 35-40 г. изглеждат като 60 годишни! Ужас ! Така ,че не се изхвърляй много ,че който е роден красив ,ще си остане красив ! Красотата не е константна!

37

варна

преди 12 години

Който е роден с красота си я има до края на живота си...роден ли си грозен, каквото и да направят с него все грозен си остава.А пък грозен и подут от силикон и ботокс си е абсолютна гадост.

36

Нерез

преди 12 години

"И друг път в този сайт са те питали на колко години си? Защото личи отдалеч колко е скромен сексуалният ти опит. "Тук позна - с над 35 годишни сексуален опит нямам. Признавам си. По-старичките ги оставям на теб, да им се радваш на запазените крака. Геронтофил такъв ...

35

гурбетчия

преди 12 години

Всеки има различно мнение по въпроса и всеки е прав за себе си ! Ще си позволя и аз да кажа "компетентното" си мнение . Отнася се и за двата пола . По-добре изкуствено красиви отколкото естествено грозни ! Особено на тази възраст човек ако има достатъчно пари ,не е лошо да си поизпъне малко кожата !

34

do 29

преди 12 години

А не се ли обриваш?

33

грухчо

преди 12 години

Като нямаш мъж, чадо, ти трябват само две неща. Шампоан и телефон. Шампоана да вземеш душ и телефона за да ми звъннеш:))

32

до 32

преди 12 години

По бенката на дясната буза

31

до 31

преди 12 години

Е как ме позна???

30

до 28

преди 12 години

Да, точно на теб