Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Mъж около 50-те беше арестуван пред дома на Шарън Стоун в Холивуд Хилс.  Натрапникът викал и блъскал по външните порти на къщата на актрисата. Естествено, полицията му щракнала белезниците.

При инцидента, който станал около 10,30 сутринта в четвъртък, няма пострадали.

Не е ясно дали Шарън Стоун, която снима филм в Ню Йорк заедно с Алисия Силвърстоун и Кристофър Уокън, си е била у дома по това време.

По-рано тази година звездата от „Първичен инстинкт“ си осигури ограничителна заповед срещу психичноболния Брадли Гудън, който влезе в жилището й с претенциите, че това е неговият дом.

Той твърдеше също, че е син на американския държавен секретар Хилари Клинтън и че именно майка му е купила имота за него. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 12 години

ПЛЮСОВЕТЕ НА КОМЕНТАР 20 ПОКАЗВАТ НИВОТО НА ПОКЛОННИЦИТЕ (ТУК) НА ТАЗИ "АКТРИСА". ТОВА СА АНТИНАГРАДИ, АЛАНКООЛУ, ПРИСЪЖДАТ СЕ ЗА ПРОСТОТИЯ И НЕКАДЪРНОСТ.

28

Анонимен

преди 12 години

Коефициентите за интелект на Стоун и Мадона са малко...., много......., сещате се, нали? Хайде не се хващайте на купени лъжи. Истински интелигентните хора никога не са в политиката и не играят в този цирк, камо ли без бельо.

27

Анонимен

преди 12 години

Всички са ненормални, хлопа им не сачмата, а гюллето направо в главите.И тук започна да става така, болестта явно е заразна.

fallback