fallback

Общ преглед

 

В Ню Йорк се състоя церемонията по връчването на тазгодишните награди на Съвета на модните дизайнери на Америка (CFDA). За модна икона тази година беше провъзгласена Лейди Гага.

Тя пристигна за церемонията в черна рокля и перука в тюркоазен цвят.

Певицата прие наградата, печелена през предишните години от Сара Джесика Паркър, Кейт Мос, Никол Кидман, почти просълзена.

Александър Уонг беше обявен за дизайнер на годината, а Марк Джейкъбс отнесе наградата за цялостен принос.

Дамите, които особено блеснаха на церемонията, бяха ангелчетата на Victoria's Secret Миранда Кер, облечена с черна рокля с цепка, разкриваща бедрото и Алесандра Амброзио, която беше избрала елегантна червена рокля.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Стареца

преди 12 години

Гадна е. Има много по-хубави и елегантни жени. Но американците си падат по извратеното. Никола Кидман е много хубава, а тази пасва на извратеняци.

74

White Rabbit

преди 12 години

до tulski: Ти не знаеш ли че музиката на Лейди Гага е т. нар. "Американска чалга" , не твърдя че не са ми харесвали някои песни, но абсолютно всички нейни клипове отдават почит на зли и развратни неща, а когато ти повтарят дадена лъжа (относно НОВАТА МОДА - готин си когато си гаден) отново и отново и отново ти започваш да мислиш, че е истина.

73

АЗ- до White Rabbit

преди 12 години

А пък един истински бял заек, никога не би написал толкова постен коментар. Изкуството е отражение на живота, а не обратното и който си мисли, че провокативни песни и филми, съдържащи агресия могат да направят от агънцето убиец,е просто наивник в най-добрия случай.

fallback