75

Стареца

преди 13 години

Гадна е. Има много по-хубави и елегантни жени. Но американците си падат по извратеното. Никола Кидман е много хубава, а тази пасва на извратеняци.

74

White Rabbit

преди 13 години

до tulski: Ти не знаеш ли че музиката на Лейди Гага е т. нар. "Американска чалга" , не твърдя че не са ми харесвали някои песни, но абсолютно всички нейни клипове отдават почит на зли и развратни неща, а когато ти повтарят дадена лъжа (относно НОВАТА МОДА - готин си когато си гаден) отново и отново и отново ти започваш да мислиш, че е истина.

73

АЗ- до White Rabbit

преди 13 години

А пък един истински бял заек, никога не би написал толкова постен коментар. Изкуството е отражение на живота, а не обратното и който си мисли, че провокативни песни и филми, съдържащи агресия могат да направят от агънцето убиец,е просто наивник в най-добрия случай.

72

tulski

преди 13 години

Който плюе срещу лейди Гага, значи е чалгар. По това се разпознават. Чалгарите признават само ориенталски зурни и маанета, съчетани с гюбеци. Няма как да им харесва западна музика. То не е, като Кондьо да извива: оооп, оп, ооп, леи, леи, ле.

71

White Rabbit

преди 13 години

Клиповете й се гледат от милиони овце като теб, които не знаят изобщо за какво става въпрос в тях, а именно култ към сатаната, отричане от моралните ценности, извисяване на идеята, че да си гол и развратен е модерно и яко и за да успееш в нещо трябва да си такъв.

70

White Rabbit

преди 13 години

Ако Лейди Гага е модерна, то аз предпочитам да съм 100 години назад с модата, вместо в крак с нея.

69

Анонимен

преди 13 години

тая вещица е минала далече покрай модна икона, ако беше така защо никой не се облича като нея, а се копират Риана, Джей Ло, Вики Бекъм и тн

68

АЗ

преди 13 години

Добре де - грозна била, травестит била-а защо ви интересува тогава и идвате да пишете-да не вземе омразата бързо да прерастне в любов? И защо клиповете й се гледат милиони пъти - и това ли е от омраза? Жената има глас, пее много добре и си композира много от песните. Всеки артист ( а тя е такъв, каквото и да говорите), сам си избира начина на изразяване- като не ви харесва пускайте лиги на Бритни и бездарната Джей Ло и не се занимавайте с нея.

67

Глас Народен

преди 13 години

*** ***.

66

biliboy

преди 13 години

от мода не мога да ода

65

артемида

преди 13 години

Пред повръщане съм...Излизам от новината, че ако още един път погледна снимката, довечера няма да мога да спя.

64

Анонимен

преди 13 години

стига бе лейди гаРга е модна икона колко и аз съм такава :)

63

Анонимен

преди 13 години

Добре че беше добрия стар Васко(пед*раса- АЗИС) да и каже да си турне на кратуната полилей ,че да блесне пред публиката да ги омае .... По последни слухове пак Васко съветва ГА(р)ГА да си уголеми члена ! А тя пък се чудела дали да го послуша или да го резне , че много и викали "***" а тя както и Васето иска да и викат Лейди... Абе такива ти му простотии ....

62

Юберменш

преди 13 години

Лейди Гага е отвратителен гофел и е абсолютна анти-жена. Дори културистките са повече жени от тоя ***.

61

Ispanika

преди 13 години

Лейда Гага и с още 200 операции няма да стане "лейди" !

60

Огледалце,

преди 13 години

огледалце.....И коя е по-хубава от Лейди Гага , или по-умна ?

59

мърляк

преди 13 години

Тулскиии, ти пъкс и печка.

58

ръП

преди 13 години

Ъхъ! Чушки! Лейди БЛА-БЛА! Пълно скодоумие и кон с копита!

57

batko

преди 13 години

gaga e garga! palna idiotka!

56

бла

преди 13 години

Яки каки!!!Гага е екстравагантна, но модна икона?Иначе признавам, че добре прикрива недостатъците си (нисък седалищен център на тежестта)