Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Британският принц Уилям е заявил, че няма намерение да носи брачната си халка, след като мине под венчило с Кейт Мидълтън на 29 април, съобщи АП.

Според източниците това било личен избор на двойката.

Oще по темата

От своя страна Кейт Мидълтън ще носи венчалния си пръстен, който е направен от уелско злато.

Използването на този материал е отколешна традиция в кралското семейство.

Все още не се знаят подробности за роклята на булката, нито за това какви ястия и вина ще бъдат поднесени на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Секскобург-готски

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.Искам на Кейт да й пробвам халката.

38

Принц Хенри

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.Абе вие сте големи ...... който не го интересува за Уилям Артър Филип Луйс Маунбатън - Уиндзор Принц на Уелс и годеницатаму Катрин Елизабет Мидълтън просто да не чете новини за тях и не кане коментира какво значи че в бг никой не го интересува зашто изказвате вашето мнение като всеобщо мен ме интересува и всеки ден проверявам за новини за тях и многови моля не изказвайте глупавите си мнения какви били и така на татък те са бъдещите крал и кралица да и уелско злато има е това е чакам 29 април.

37

LU

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.Извинявам се. Имах предвит криене на НЕергенлъка :D

fallback