Мъжете ще е по-добре да скрият смартфоните си и другите си модни ектронни устройства, ако искат да са привлекателни за жените, съобщи АФП.

Оказва се, че жените под 35-годишна възраст са привлечени повече от мъже, които разхождат кучето си, отколкото от собствениците на смартфони.

Това е неприятна новина за мъжете, които са пристрастени към електронните устройства. Изследването е под наслов "Ipod не ви правят толкова привлекателни, колкото смятате".

Половината от мъжете смятат, че притежаването на смартфон ги прави привлекателни. Резултатите от изследването обаче показват, че едва 36 на сто от жените споделят това мнение.

Освен това много мъже и жени смятат, че човек, който чете книга, изглежда по-секси в сравнение с някой фен на новите технологии, който борави с ipod.

Следователно за да откриеш сродната душа, е за предпочитане да останеш дискретен, що се отнася до ползването на устройства, които са последен писък на модата в сектора на високите технологии, препоръчват авторите на изследването.

То е вдъхновено от празника Свети Валентин и е обхванало около 1000 участници.


(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase