Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Британец смята да се ожени за коледната си елха. 47-годишният Анди Парк обичал всички неща, свързани с Коледа, и твърди, че сериозно иска да се ожени за коледната си елха.

Мъжът признава, че много хора ще си помислят, че е прекалил с шерито, но това не го спира да крои планове за церемонията.

"Обичам коледната си елха повече от всичко друго, поради което ще се оженя за нея. Вече купих пръстен, въпреки че не съм сигурен на кой клон да го окача. Единственият проблем е дали ще намеря свещеник, който да иска да ни венчае", споделя Анди, цитиран от Дейли телеграф.

Той разказва, че има изкуствено пластмасово дърво едва от две години, но вече го чувства като най-добър приятел и никога не се уморява да го гледа украсено във всекидневната си.

"Не разбирам защо да не можем да сключим брак. Чувал съм за други хора, които се женят за домашните си любимци, така че защо аз да не се оженя за дървото си?", пита той.

Култът на Анди към Коледа започнал през един юлски ден на 1993 година.

От тогава до днес той е приготвил и изял над 6000 коледни вечери. Всеки ден яде коледни пирожки и отваря шампанско, а всеки следобед гледа на запис коледната реч на кралицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase