Снимка: БГНЕС
fallback

Членове на семейството на Майкъл Джексън признаха, че той редовно приемал определено количество от обезболяващия и успокояващ препарат демерол.

Според тях причината за смъртта му по всяка вероятност е свхръхдоза от веществото.

Високопоставен служител от правоприлагащите органи заяви, че Джексън бил силно пристрастен към болкоуспокояващото оксиконтин и че ежедневно приемал определени дози от него, наред с демерола.

Демерол е синтетичен наркотичен аналгетик със силен обезболяващ ефект.

Съдебните лекари извършиха аутопсия на тялото на Майкъл Джексън, но не можаха веднага да установят причината за смъртта на Краля на попа.

Oще по темата

По-рано се появи информация, че малко преди сърцето му да спре, му е било инжектирано наркотично болкоуспокояващо вещество.

"Обявяването на причината за смъртта е отложено, което означава, че е наредено извършване на допълнителни тестове - токсикологични и други изследвания.

Очакваме тези тестове да отнемат още четири до шест седмици", каза говорителят на следствието на окръг Лос Анджелис Крейг Харви.

По тялото на певеца няма следи от външни травми или насилие.

Тялото е предадено на семейството му, не се знае къде е откарано и кога ще е погребението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

анонимна

преди 14 години

Прав си! И аз исках да кажа точно това, но просто не намирам правилните думи.

23

22

преди 14 години

до вчера ревах,сега ми е тьпо.Мисля си че такьв талантлив човек е световно богатство,хората трябваше да го пазят,а не да го хулят,толкова чист,децата го боготворяха и му подражаваха и колко израснаха с неговата музика и танци.Унищожиха го,алчни нещастници.За толкова чувствителен артист...не му стигнаха силите.

22

Анонимен

преди 14 години

Naistina mnogo jalko. Da blagodarim za adrinalina koito vkarvashe v dushata na horata. Pochivai v mir Michael !

fallback