Восъчната фигура на принц Хари – по-малкият син на принц Чарлз и покойната Даяна, бе добавена в сряда в колекцията на лондонския филиал на известния музей „Мадам Тюсо”, предаде АФП.

Снажната фигура на 21-годишния принц бе поставена до тази на брат му Уилям. Хари е облечен в официален костюм и е заобиколен от почитателки.

„Сигурни сме, че тази восъчна фигура ще привлича много посетители и дори ще отнеме първото място на принц Уилям, който за сега е най-известната ни мъжка фигура”, заяви Ники Марч, директор на отдела по маркетинг на музея.

Посетителите на „Мадам Тюсо” в Лондон могат също така да видят и восъчните фигури на прекия наследник на английската корона принц Чарлз и на бившата му съпруга Даяна, която загина в трагичен инцидент след преследване от папараци през 1997 г.

Управителят на музея е разпоредил служителите му да се допитат до общественото мнение дали Камила – новата жена на принц Чарлс, с която се венчаха преди по-малко от година, също би представлявала интерес, но засега тя не се радва на особена популярност в Англия.



Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase