Снимка: iStock/Irina Kozmova

Всички знаем, че с новите сезони на хоризонта идват нови тенденции в света на модата и красотата. Маникюрът е неизменна част от визията на всяка дама. Изкусно лакираните нокти ни правят по-стилни, карат ни да изпъкваме и да се чувстваме уверени. Кои цветове лак за нокти ще са най-модерни тази есен? Вижте предложенията на "Pop Sugar". 

Маслинено зелено
 
Яркото зелено, светлозеленото и неоновото зелено се свързват с пролетта, съживяването на природата. Но и през есента не бива да се отказвате от този модерен в последните години цвят. Просто залагайте на друг нюанс. Маслинено зелено - това е идеалният тон за есента! Той е по-приглушен, напомня на есенните цветове в природата, на идването на по-хладното време и промяната навън. Земен тон, перфектен за есента. Освен това, стои много стилно, елегантно, изискано.
 
Сив въглен
 
Още един нюанс, който някак напомня за есента. Тогава става по-мрачно, във въздуха има една мистика, и заради Хелоуин, и заради мъглите и т.н. Черното е вечна класика, но по-хубаво е да изберете цвят сив въглен за ноктите. Това е тъмносиво, но не може да се обърка с черно. По-скоро дори има леко сини нюанси. Цветът стои много интересно и с него веднага правите впечатление. Идеален нюанс за прехода от лято към есен и дори после за този от есен към зима.
 
Тиквено оранжево
 
Едва ли има изненадани! Оранжевото просто е сред основните цветове на есента и винаги ще е модерно за маникюрите през този сезон. В тон е с нападалите листа навън, с природата, с украсите за есента, с Хелоуин, с емблематичните тикви. Изберете именно такова наситено оранжево, цвят тиква. През лятото залагахме на неоново оранжево, но сега по-тъмните тонове са по-подходящи. С тиквени нокти сте в тон със сезона. Освен това, през есента модерни са и дрехите в жълто, оранжево, червено - този маникюр им отива.
Останалите и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase