Истинска вълна от русокоси красавици заля финалния кастинг, на който бяха определени претендентките за Мис България 2006.

Окончателният подбор на претендентките за короната се извърши в събота и неделя в столицата, като се явиха почти 1000 красавици. 56 претендентки за съжаление отпаднаха от борбата, тъй като нямаха ненавършени 17 години – задължително условие за участие в конкурса.

Напливът от естествени и „изкуствени“ блондинки бе наистина невиждан, като много от кандидатките идваха от различни градове от страната.

За пръв път “Мис България“ ще се проведе в Пловдив. Шоуто ще се състои в Палата №2 на Международния пловдивски панаир на 25-и март.

Общо 40 участнички от цялата страна ще се състезават за титлата. Класирането на челните места по традиция дава правото на участие освен в “Мис Свят” и на финалите на “Мис Вселена”, “Мис Европа” и “Мис Туризъм”.

Организаторите обещават наистина грандиозен спектакъл, като специално за шоуто ще бъдат докарани пироефектите, използвани на откриването на Олимпиадата в Торино.

Дали наследничката на чернокосата Мис България 2005 Росица Иванова ще е русокоса изкусителка, ще стане ясно следващата събота, пряко по Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase