Най-енигматичната звезда в света – Мадона, сподели най-съкровените си тайни в ексклузивно интервю пред списание "Grazia". 

След броени дни излиза дългоочакваният й първи сингъл „Hung Up” от новия й, 11-ти студиен албум, Confessions on a Dancefloor.

Поп-легендата говори за живота си с филмовия режисьор Гай Ричи, децата й Лола и Роко, както и за най-тежките моменти в кариерата си.

“Бях самотна през по-голямата част от живота си”, не се страхува да признае певицата в българското издание на списанието.

Специални страници са посветени на различния поглед върху модата. Четирима успешни български дизайнери, сред които създателят на линията Rollman и мъжката колекция на Capasca, позират в компанията на любимите си модели и споделят мисли за предизвикателствата на професията.

Какво означава да си cool тълкуват редакторите на списанието, което е на българския пазар от другата седмица. Буквално да си cool означава да си хладен и свеж, но в преносния смисъл на тази дума още - изтънчен, невъзмутим, самоуверен, пример за подражание. Cool е новата вълшебна дума, която отваря всички врати. Червеният маникюр e cool. Силните цигари и радиото също.

Двете неща без които жените не могат – мъжът на мечтите им и приятелките, са детайлно анализирани в новия брой.

Спокойно можете да намерите отговор на въпросите от каква приятелка се нуждаете - утешителка, модна консултантка, светска лъвица, бизнес навигаторка или анализатор.

А за дамите, които не са срещнали мъжа на мечтите си са предложени цели девет нови места, на които можете да го срещнете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase