Общ преглед

За насладата от храната, освен уменията на готвача, принос има и добрата обстановка и подредбата на масата. Нали?

Ако искате да обзаведете кухнята си удобно, функционално и уютно, представете план – скица и консултантите на HomeMax ще ви изготвят 3D проект. Има както модулни, така и по поръчка за тези от вас, които искат да придадат ярка индивидуалност.

След това може да разгледате нашите готови предложения, за да усетите атмосферата, в която бихте се чувствали най-комфортно.

Всичко сме предвидили и аранжирали функционално и в същото време модерно. Предлагаме удобни кухненски плотове – мечта за всеки любител-готвач. Подходящи към тях шкафчета и помощни масички. Цвета на мебелите, може да вържете с цвета на подовата настилка – ламинат или гранитогрес.

Това също важи и за цвета на стените. Голямото разнообразие от бои и латекси е на ваше разположение, а ако искате да сте уникални може сами да тонирате и забъркате нюансите, само при нас, в HomeMax. Много модерни напоследък са цитрусовите цветове. Боядисайте всяка стена различна, например банан, портокал и лимон. 

Имаме предложения и обособени кътове за хранене. Масите и столовете са от различен материал и цвят. 

Дребните детайли пък създават усещането за обживяност в кухнята. За да добавите финалните щрихи, комбинирайте домакинския текстил с пердета и дамаски за столовете.

С Месеца на ремонтите в Dnes.bg и с идеите на HomeMax - съветите и предложенията им, а и вашата фантазия, ще се получи една наистина завършена кухня, защото нали знаете: Един дом, много идеи!

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ