9

Анонимен

преди 8 години

Платеана статия с грозни кухни

8

mhm

преди 8 години

аз точно от Houzz взех идеи за кухнята и хола, след това помолих един познат архитект да ги начертае спрямо моите помещения. После намерих мебелист, при който поръчах по начертания проект да ми ги направи (самите материали не са чак толкова скъпи). В крайна сметка всичко излезе към 10к - дизайнерска кухня и дизайнерски мебели в хола.. Само трябва на мебелистите да им висите на главата, понеже не са виждали такива неща и ако не ги следите ги правят грешно. Но за същия проект Айко ми искаха 30к.

7

ho e thea

преди 8 години

40 к за кухня , но то целия апартамент струва толкова х. евро , тоест имота трябва да е поне 300 к евро за да си струва инвестицията , за толкова пари си купуват дизайнерски леки коли не дизайнерски кухни от италия , също така новите кухни са по малки и комбинирани с дневната по идеен проект на архитектите , тоест няма и място за големи кухни в новите жилища .

6

mda

преди 8 години

Айде още една платена статийка реклама. Предната беше за баните да чакаме спалните... Иначе както в предната казах за баните сега ще кажа и за кухните :) Отново лед осветление вградено в самите мебели особено под перваза на долните шкафове и над най горните. Вместо лампион от материала на шкафовете по поръчка осветително тяло с вградени мнгобройни лунички и скрито ЛЕД осветление. Гърба на работния плот от Закалено стъкло с вградено осветление РГБ с контролер. Врадени уреди и плот техн камък...

5

DA

преди 8 години

Повече от 300 лева за кухня не!

4

Предсмъртни напъни

преди 8 години

Тези платени ПР публикацийки без съответния надпис показват, че нещата при вас не отиват на добре, днес.бг ! Вече не сме 1991 и българина не кълве на празна кукичка :)

3

razboinkia

преди 8 години

Не се издържа, ще коментирам! Евала на пича със сайа по-долу! Страхотен е, има всичко и е много добър! А на този с прблема с кинтите под мен му пожелавам да успее да си направи готин дом но дано не е в стила от скапаната статия!

2

Poko

преди 8 години

Освен, че е платено е и чудовищно грозно. По-ужасни кухни не съм сигурен, че съм виждал.

1

Анонимен

преди 8 години

нещо "платено съобщение", а-у?