fallback

Общ преглед

За насладата от храната, освен уменията на готвача, принос има и добрата обстановка и подредбата на масата. Нали?

Ако искате да обзаведете кухнята си удобно, функционално и уютно, представете план – скица и консултантите на HomeMax ще ви изготвят 3D проект. Има както модулни, така и по поръчка за тези от вас, които искат да придадат ярка индивидуалност.

След това може да разгледате нашите готови предложения, за да усетите атмосферата, в която бихте се чувствали най-комфортно.

Всичко сме предвидили и аранжирали функционално и в същото време модерно. Предлагаме удобни кухненски плотове – мечта за всеки любител-готвач. Подходящи към тях шкафчета и помощни масички. Цвета на мебелите, може да вържете с цвета на подовата настилка – ламинат или гранитогрес.

Това също важи и за цвета на стените. Голямото разнообразие от бои и латекси е на ваше разположение, а ако искате да сте уникални може сами да тонирате и забъркате нюансите, само при нас, в HomeMax. Много модерни напоследък са цитрусовите цветове. Боядисайте всяка стена различна, например банан, портокал и лимон. 

Имаме предложения и обособени кътове за хранене. Масите и столовете са от различен материал и цвят. 

Дребните детайли пък създават усещането за обживяност в кухнята. За да добавите финалните щрихи, комбинирайте домакинския текстил с пердета и дамаски за столовете.

С Месеца на ремонтите в Dnes.bg и с идеите на HomeMax - съветите и предложенията им, а и вашата фантазия, ще се получи една наистина завършена кухня, защото нали знаете: Един дом, много идеи!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 8 години

Платеана статия с грозни кухни

8

mhm

преди 8 години

аз точно от Houzz взех идеи за кухнята и хола, след това помолих един познат архитект да ги начертае спрямо моите помещения. После намерих мебелист, при който поръчах по начертания проект да ми ги направи (самите материали не са чак толкова скъпи). В крайна сметка всичко излезе към 10к - дизайнерска кухня и дизайнерски мебели в хола.. Само трябва на мебелистите да им висите на главата, понеже не са виждали такива неща и ако не ги следите ги правят грешно. Но за същия проект Айко ми искаха 30к.

7

ho e thea

преди 8 години

40 к за кухня , но то целия апартамент струва толкова х. евро , тоест имота трябва да е поне 300 к евро за да си струва инвестицията , за толкова пари си купуват дизайнерски леки коли не дизайнерски кухни от италия , също така новите кухни са по малки и комбинирани с дневната по идеен проект на архитектите , тоест няма и място за големи кухни в новите жилища .

fallback