fallback

Общ преглед

Ако е дошло време да смените мивката в банята, със сигурност се чудите на каква точно да се спрете. Тя може да бъде с най-различен дизайн, но идвало ли ви е наум, че може да бъде съвсем нетрадиционна и такава, каквато едва ли има в друг дом?

Екипът на Dnes.bg събра за вас няколко интересни и нетрадиционни решения, включително екологично чисти идеи, които се надяваме да ви харесат. Вижте ги в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

феминистка

преди 9 години

безобразие !! защо няма мивки на нивото на пода ,с какво мъжете са повече от жените ,че цивилизацията им е дали само на тях възможност да пикаят в мивки!!! дизайнери ,опомнете се ,в 21 век живеем все пак !!

9

Каналин Френски

преди 9 години

Като виждам единствения разбирач от мивки е бай ви Тъпчо защото височината наистина е много важна особено за мъжете а почти няма мъж който да не е пикал в мивка :))) А дизайна изобщо не пречи ако е изпълнено първото правило :))

8

Анонимен

преди 9 години

Идеята за пестене на вода заслужава висока оценка. Тук явно е работил художник/дизайнер. Един инженер ще развие тази идея по прагматично. Ще отмести мивката казанче малко в страни за да бъде по удобна за ползване..........

fallback