10

феминистка

преди 9 години

безобразие !! защо няма мивки на нивото на пода ,с какво мъжете са повече от жените ,че цивилизацията им е дали само на тях възможност да пикаят в мивки!!! дизайнери ,опомнете се ,в 21 век живеем все пак !!

9

Каналин Френски

преди 9 години

Като виждам единствения разбирач от мивки е бай ви Тъпчо защото височината наистина е много важна особено за мъжете а почти няма мъж който да не е пикал в мивка :))) А дизайна изобщо не пречи ако е изпълнено първото правило :))

8

Анонимен

преди 9 години

Идеята за пестене на вода заслужава висока оценка. Тук явно е работил художник/дизайнер. Един инженер ще развие тази идея по прагматично. Ще отмести мивката казанче малко в страни за да бъде по удобна за ползване..........

7

СС

преди 9 години

Като си плична два пъти лицето в такава мивка и после ще трябва да подсушавам цялата баня - дизайнерски са,но не са практични.

6

Анонимен

преди 9 години

Харесвам ги всичките. Да, има 2-3 , които пораждат въпроса дали може да се мие човек в тях, но със сигурност са забавни. Винаги съм си мечтала да дом, в който подобни творения да са си на мястото. Мечтите са безплатни, пък и никога не се знае :)

5

Анонимен

преди 9 години

E как ще имате такива мивки - не са ви останали пари от силикон, Мерцедес и през ден замерване със салфетки в Син Сити...Чалгари ***...кво разбирате от красота и естетика...Отпред паркиран суперскъп автомобил, а в къщата - *** до шия.*** важно е да се покажем колко сме големи пред стадото кифли в чалгията...

4

бай Тъпчо

преди 9 години

Най-важното за ена мифка е на ква височина ша я туриш бе,щото требе ти е по мярка кат са наложи и да са изпикайш в ней...

3

Анонимен

преди 9 години

1, 2 и 3 са обобщили всичко, което може да се каже за тези умивалници от гледна точка на днешния средностатистически българин.

2

Ех

преди 9 години

Луксове. Не са за нас бедните.

1

Анонимен

преди 9 години

ima nmogo hubavi, a niakoi sa neprakti4ni.