Ивайло Крайчовски. Снимка: архив, Булфото
fallback

Легендарният басист на групата ФСБ Ивайло Крайчовски почина внезапно на 57-годишна възраст, съобщи БНТ.

Ивайло Крайчовски е български музикант, бас китарист в групата ФСБ и инициатор за създаването на група "Стари муцуни" с ветерана на българския рок Георги Минчев.

През богатата си музикална кариера взема участие в създаването на албумите на редица български поп певци, рок групи и джазови формации.

Бил е музикален директор на "София филм фест", заместник-председател на Българската изпълнителска асоциация и член на асоциацията на звукозаписните студиа в България.

Поклон пред паметта му!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Александър Генов

преди 5 години

До Анонимен 30За да наричате човек като Ивайло Крайчовски колега, не е достатъчно да твърдите, че сте бил в група. Трябва и да сте оставил някаква диря след себе си, а вие очевидно не сте. И типично за всеки анонимен комплексиран български ***, някой друг ви е виновен. Пред паметта на този човек или трябва да се каже нещо хубаво, което той напълно заслужава, или да се помълчи. Не да се избиват комплекси, както правите вие. Засрамете се!

37

Анонимен

преди 5 години

До Я па ти...38Ами човек'ъ'т явно си е мислел за бас гайда или бас чабук! Ти сега реши да го ограмотяваш. Само не му разправяй за струни, пикъпи, 1/1.5мм разтояние от началото на шийката че ептем ще я втаса. Посъветвай го да си купи бас акордеон! :)))))))

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Бог да ги прости! Със световно реноме ли??! Ти нещо май беензин си нагълтал! Сравняваш меко казано едно провинциално оркестърче с величия като Пинк Флойд! Ще ти се, и на мене ми се ще защото лично харесвам ФСБ но от много отдавна не се заблуждавам. Нама смисъл! А Каратиско, Миро и разчленена ги слушат единствено български интелектуалци!

fallback