38

Александър Генов

преди 5 години

До Анонимен 30За да наричате човек като Ивайло Крайчовски колега, не е достатъчно да твърдите, че сте бил в група. Трябва и да сте оставил някаква диря след себе си, а вие очевидно не сте. И типично за всеки анонимен комплексиран български ***, някой друг ви е виновен. Пред паметта на този човек или трябва да се каже нещо хубаво, което той напълно заслужава, или да се помълчи. Не да се избиват комплекси, както правите вие. Засрамете се!

37

Анонимен

преди 5 години

До Я па ти...38Ами човек'ъ'т явно си е мислел за бас гайда или бас чабук! Ти сега реши да го ограмотяваш. Само не му разправяй за струни, пикъпи, 1/1.5мм разтояние от началото на шийката че ептем ще я втаса. Посъветвай го да си купи бас акордеон! :)))))))

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Бог да ги прости! Със световно реноме ли??! Ти нещо май беензин си нагълтал! Сравняваш меко казано едно провинциално оркестърче с величия като Пинк Флойд! Ще ти се, и на мене ми се ще защото лично харесвам ФСБ но от много отдавна не се заблуждавам. Нама смисъл! А Каратиско, Миро и разчленена ги слушат единствено български интелектуалци!

35

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен Ами басиста не е ли бас китарист , или свири на БАС. Такъв инструмент няма.

34

Дарина

преди 5 години

Лека му пръст, музиката му ще звучи за поколенията!

33

Анонимен

преди 5 години

Тошово или нетошово време, ФСБ си бяха прогресив-рок група на европейско ниво със звучене подобно на Дженесис, Йес и Пинк Флойд, а сега се радвайте на Криско, Мария Илиева и незнам там какви други.

32

Анонимен

преди 5 години

До 35То нали ти не си анонимен.:)))Номер 30 е прав! Единствено нагаждачите успяваха по Тошовото време! Всичките текстова се проверяваха и "осмисляха" от червените простаци! Какво невярно е казал антикомунисте с оранжевите бозки! :))))

31

до 30

преди 5 години

АБЕ КАТО СИ ТОЛКОЗ ПЕЧЕН ЗАЩО СИ АНОНИМЕН БЕ, ХЕЙТЪР? КОМУНИЗЪМА ТИ ПРЕЧЕЛ... ПРЕЧАТ ТИ РЪЦЕТЕ. КАЗВАМ ГО ОТ ПОЗИЦИЯТА НА АНТИКОМУНИСТ МЕЖДУ ДРУГОТО.

30

Анонимен

преди 5 години

Мир на праха му! Той е басист, не китарист - не се излагайте! Знаем, че сте лабави , ***...

29

llll

преди 5 години

До АнонименПо грамотноста на поста, разбирам защо не сте успели през 70-те.

28

Jas

преди 5 години

Поклон пред паметта и творчеството му. Завинаги ВИСОКО!

27

Анонимен

преди 5 години

ФСБ бяха по баи Тошово време. Абревиатурата им озна4ава Формация Студио Балкантон. Кои по баи Тошово време можеха това. Ами ФСБ Щурците и други деца на партиици. Защо аз и моята група в средата на 70-те неможахме да прогресираме. Защото не свирехме за звезди прозорци и тем подобни щуротии а и нямахме партиец които да ни даде първона4ален тласък. Бог да го прости колегата тои не е виновен 4е е имал възможноста да се изяви като музикант по онова време. Играл им е по свирката на ***/

26

Charley

преди 5 години

Бог да го прости! The Who-то?

25

Кирил Аргиров

преди 5 години

Бог да прости Ивайло! И , в името на паметта му, поправете си заглавието - ивайло Крайчовски беше БАСИСТА на ФСБ!

24

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости

23

Анонимен

преди 5 години

Жалко, много тъжна новина, този човек разбираше от музика, за разлика от много други.

22

П.Петров

преди 5 години

"... звездите са звезди защото са високо. Да те видя - високо застани. Да те видя - над дребните сплетни. Да те видя - над всичко днес бъди."Поклон!

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Респект означава уважение.

20

Анонимен

преди 5 години

Бяха планирани концерти тази година.Дали ще се състоят.

19

Draconian

преди 5 години

Почивай в мир, приятел ... Мъчно ми е ((